Deskorolka
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
mowisz i masz - na poczatek 'zachecacz', by nie powiedziec teaser... klik!StaSiu pisze:szkoda że nie w dzień
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no chlopaki sa niesamowici, szczegolnie ten na cross'ie, wprawdzie przyprawil mnie o szybsze bicie serca jak dwa - trzy metry od auta krecil sie na jednym kole w kolko, ale i tak sa mega przerabani ;] czekam na finalna wersje, ale Marcin nie spiesz sie, wiem ze nie zyjesz tylko tymi filmami, wiec luz... i tak na bank bedzie mega film ;]
pierwsze co jak ogladalem ten filmik to pomyslalem: "że też Kolczat im pozwolił tak blisko podjechac, dziwne" no coz... pewnie chcial byc ujety na filmie.. :mrgreen:dydo85 pisze:heh szkoda ze nie widziałem Twojej minyKolczat pisze:wprawdzie przyprawil mnie o szybsze bicie serca jak dwa - trzy metry od auta krecil sie na jednym kole w kolko
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
dzieki Pany za dobre slowo, prawda ze nie samym montazem zyje czlowiek ale ciekawosc co tez uda sie ulepic z nakreconego materialu byla natretna do tego stopnia izesz postanowilem dokonczyc i oto jest: klik
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dzieki i tak kupa roboty przede mna zanim to sie gdzies pokaze...sagem pisze:bezdasznik tez robi robote
wolalem sie nie odzywac bo by mi probowal do deskorolki wskoczycjaco124 pisze:że też Kolczat im pozwolił tak blisko podjechac, dziwne
deejay.ftb, miazga miazga totalna ;] tak jak pisalismy szkoda ze nie weszly w film ujecia rozkladania dachu, alei bez tego jest kosmos...
Niki20, dzieki ;]