Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
witam jestem Mariusz z okolic Turku [wlkp] posiadam Audi b4 2.6V6 avant QUATTRO z 1994 roku pozdrawiam klubowiczów
Witam, na imię mam Daniel
i jestem z Torunia, od wczoraj jestem posiadaczem Audi 80 b4 92r z silnikiem NG => 2.3
na razie auto stoi, bo jest do ogarnięcia, przede wszystkim sprzęgło i hamulce, wszystko już kupione tylko czeka na wymianę
z wyglądu to lekki German
==> nisko, sztywno, fela z rantem i naciąg opon
jak ogarnę to założe galerie
a przesiadka z jest z BMW 520 
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Witam. Jestem Łukasz z Tomaszowa Maz. Zarejestrowałem się w imieniu wujka bo on nie bardzo kumaty w komputerach i byćmoże uda mi się tutaj zagościć na dłużej by wesprzeć się Waszymi poradami lub jak będzie to tylko mozliwe samemu coś pomóc.
osobiście posiadam A6 ale wujek ma B4 Tdi 90KM Avant.
pozdrawiam
osobiście posiadam A6 ale wujek ma B4 Tdi 90KM Avant.
pozdrawiam
-
bombelll2010
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam nazywam sie pioter dowiedzialem sie o waszym forum gdzy szukalem fajnie zrobionych audi i postanowilem przylaczyc sie do was:) jestesm z woj. lubelskiego. 
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez bombelll2010, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich, OOOO maniaków
... i nie tylko :mrgreen:
z forum Audi80 znam się już jakiś czas ale jokoś nigdy nie było spokojnej chwili aby się zarejestrować, ale w końcu się udało
jestem z Andrychowa (Podbeskidzie) aktualnie mam Audi 80 Avant 2.0 ABK z 1995r. w przyszłości mam nadzieje, że uda mi się powrócić do quattro
,
a tymczasem muszę bujać się ośką, ale źle nie ma - zawsze to Audi :mrgreen:
Jeśli ktoś mieszka nie daleko i potrzebuje pomocy w temacie Audi (np. VAG) to zapraszam i służę pomocą.
z forum Audi80 znam się już jakiś czas ale jokoś nigdy nie było spokojnej chwili aby się zarejestrować, ale w końcu się udało
jestem z Andrychowa (Podbeskidzie) aktualnie mam Audi 80 Avant 2.0 ABK z 1995r. w przyszłości mam nadzieje, że uda mi się powrócić do quattro
a tymczasem muszę bujać się ośką, ale źle nie ma - zawsze to Audi :mrgreen:
Jeśli ktoś mieszka nie daleko i potrzebuje pomocy w temacie Audi (np. VAG) to zapraszam i służę pomocą.
witam wszystkich uczestnikow zrzeszonych w klubie audi pl.od niedawna jestem posiadaczem audi 80 1,8S
B3 ,data pierwszej rejestracji grudzien 1990 z silnikiem PM o przebiegu 150 tys.km.
mam na imie darek i od przeszlo 30 lat mieszkam za zachodnia granica,moje klubowe imie to burdan.
B3 ,data pierwszej rejestracji grudzien 1990 z silnikiem PM o przebiegu 150 tys.km.
mam na imie darek i od przeszlo 30 lat mieszkam za zachodnia granica,moje klubowe imie to burdan.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez burda, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, mam na imię Piotr jestem z Poznania.
Obecnie jeżdżę Audi 80 B4 2.0 ABT sedan, rocznik 1994. Autko jest od 5 lat w posiadaniu mojej rodziny. Przesiadłem się z Passata AVB, którego użytkowałem rok więc wrażenia są naprawdę niezłe
jeszcze wcześnie przez 3 lata i 80k km bujałem się Audi 80 B4 1Z, które zostało wyklepane w ingolstad w 1994.
Aktualnie walczę z wodą cieknącą z wentylacji (pewnie poprzez filtr kabinowy), nieszczelną tylną szybą oraz szarpaniem autka podczas zdejmowania gazu. Dużo informacji już znalazłem.
Będę rył dalej, forum jest super.
Uwielbiam Audi 80 B4! moją porzednią 1Z kumpel ochrzcił "tank killer", coś w tym jest kawał solidnego niemieckiego auta z silnikiem nie do zajechania.
Pozdrawiam.
Obecnie jeżdżę Audi 80 B4 2.0 ABT sedan, rocznik 1994. Autko jest od 5 lat w posiadaniu mojej rodziny. Przesiadłem się z Passata AVB, którego użytkowałem rok więc wrażenia są naprawdę niezłe
Aktualnie walczę z wodą cieknącą z wentylacji (pewnie poprzez filtr kabinowy), nieszczelną tylną szybą oraz szarpaniem autka podczas zdejmowania gazu. Dużo informacji już znalazłem.
Będę rył dalej, forum jest super.
Uwielbiam Audi 80 B4! moją porzednią 1Z kumpel ochrzcił "tank killer", coś w tym jest kawał solidnego niemieckiego auta z silnikiem nie do zajechania.
Pozdrawiam.
-
LopoAudi80
- Forum Audi 80