[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
OGr, te co podałeś to dosyć ciekawa oferta.
5,68 za 10 sztuk to nie jest wygórowana cena. Przesyłka przeraża 20zł (wpłata na konto) lub 25zł (pobranie).
Wziąłbym sobie ze 2 paczki (rozumiem że w przyciskach nad radiem i dodatkowe zegary są takie same). Może ktoś chętny z Olsztyna to taniej wysyłka wyjdzie. Chyba że z poza Olsztyna. To mógłbym dosłać (pewnie z 5 zł nie więcej wyniesie przesyłka takich żarówek). To by można było wziąć np 10 paczek.
Chyba że zrobilibyśmy większe zamówienie i ktoś z Krakowa by odebrał osobiście.
Jak nikt nie reflektuje to pod koniec tygodnia zamawiam.
Zobaczymy jak to wyjdzie. mam nadzieję że przełożenie w oprawki jest bezinwazyjne.
Coś takiego by było.
http://sklep.variant.pl/Zarowka_t5_12v_ ... 8045,19674
Zgadza się?
Chyba nie będzie za czerwone. Mi się nawet te marchewkowe pole podoba.
Chyba że takie
http://sklep.variant.pl/Zarowka_t5_12v_ ... 8045,19676
5,68 za 10 sztuk to nie jest wygórowana cena. Przesyłka przeraża 20zł (wpłata na konto) lub 25zł (pobranie).
Wziąłbym sobie ze 2 paczki (rozumiem że w przyciskach nad radiem i dodatkowe zegary są takie same). Może ktoś chętny z Olsztyna to taniej wysyłka wyjdzie. Chyba że z poza Olsztyna. To mógłbym dosłać (pewnie z 5 zł nie więcej wyniesie przesyłka takich żarówek). To by można było wziąć np 10 paczek.
Chyba że zrobilibyśmy większe zamówienie i ktoś z Krakowa by odebrał osobiście.
Jak nikt nie reflektuje to pod koniec tygodnia zamawiam.
Zobaczymy jak to wyjdzie. mam nadzieję że przełożenie w oprawki jest bezinwazyjne.
Coś takiego by było.
http://sklep.variant.pl/Zarowka_t5_12v_ ... 8045,19674
Zgadza się?
Chyba nie będzie za czerwone. Mi się nawet te marchewkowe pole podoba.
Chyba że takie
http://sklep.variant.pl/Zarowka_t5_12v_ ... 8045,19676
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a co ja zrobię z 26 paczkami żarówek .
Jak sądzisz. Żeby był taki efekt jak u Doca to te czerwone czy pomarańczowe lepsze.
Doc nie robił sobie takiej czerwieni krwistej.
Ale chyba czerwone lepsze będą. Przynajmniej można normalnie ściemniaczem regulować intensywność. Na diodach chyba się nie da. (mógłby ktoś się wypowiedzieć na ten temat?)
[ Dodano: 2010-09-14, 14:53 ]
OGr, aaaaa. widzę że ty jesteś z Krakowa.
Może to Twój sklep że tak reklamujesz hehehe.
Jak sądzisz. Żeby był taki efekt jak u Doca to te czerwone czy pomarańczowe lepsze.
Doc nie robił sobie takiej czerwieni krwistej.
Ale chyba czerwone lepsze będą. Przynajmniej można normalnie ściemniaczem regulować intensywność. Na diodach chyba się nie da. (mógłby ktoś się wypowiedzieć na ten temat?)
[ Dodano: 2010-09-14, 14:53 ]
OGr, aaaaa. widzę że ty jesteś z Krakowa.
Może to Twój sklep że tak reklamujesz hehehe.
-
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mój mechanior mi powiedział że w te oprawki trzeba wlutowywać.
Jutro sprawdzę bo w piwnicy mam drugi licznik. Mam akurat jedną przepaloną. Jak wyjdzie bez problemu to dychę czerwonych na pewno wezmę.
Aha. wsadzał ktoś nowe żarówki w panel klimatronik?? Bo od razu trzeba by komplet chyba zmienić co by to grało. Wtedy wziął bym ze 20 szt. tych czerwonych. (7 w licznik+3 na zapas, 10 na dodatkowe rzeczy - popiołka, przyciski i panel).
Ale najpierw sprawdzę jak z wymianą w oprawkach.
OGr, a takich tylko w oprawkach tam nie macie?
Jutro sprawdzę bo w piwnicy mam drugi licznik. Mam akurat jedną przepaloną. Jak wyjdzie bez problemu to dychę czerwonych na pewno wezmę.
Aha. wsadzał ktoś nowe żarówki w panel klimatronik?? Bo od razu trzeba by komplet chyba zmienić co by to grało. Wtedy wziął bym ze 20 szt. tych czerwonych. (7 w licznik+3 na zapas, 10 na dodatkowe rzeczy - popiołka, przyciski i panel).
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
sp.olsztyn pisze:mój mechanior mi powiedział że w te oprawki trzeba wlutowywać.
Żaróweczke z oprawki wyciągasz z dwoma stykami, w te styki trzeba wlutować nóżki żaróweczki i będzie wszystko grało.
To nie jest sklep motoryzacyjny tylko firma produkcyjno-handlowa, a sklep powstał przy okazji powstania mojego działu W centrali w Krakowie i tak nie ma żadnych produktów. Magazyn jest w Trzebini.trepek pisze:Gdzie pracujesz? W tym sklepie?
Gdyby były to bym Ci od razu linka podesłałsp.olsztyn pisze:OGr, a takich tylko w oprawkach tam nie macie?
PS: Zrób sobie większy zapas bo czasami jak się wymienia to jakaś może się spitolic lub stłuc. A 5 zł na dodatkowy komplet wyjdzie taniej niż później domawianie samych 5 sztuk.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No mi mój mechanik mówił że w kij zabawy z tym wlutowaniem bo trzeba to delikatnie robić bo przecież te oprawki są plastikowe.trepek pisze:Żaróweczke z oprawki wyciągasz z dwoma stykami, w te styki trzeba wlutować nóżki żaróweczki i będzie wszystko grało.
Chyba jednak pójdę w diody chociaż mi to drogo wyjdzie.
Aha. wsadzał ktoś nowe żarówki w panel klimatronik??
[ Dodano: 2010-09-15, 10:18 ]
OGr, jak bym wziął 4 komplety tych od ciebie z firmy to za ile byś mi to podesłał? jak wyszło by 30zł to można spróbować. Jak nie to będę walczył z diodami.