Na wyposarzeniu:

Jest przy nim troszkę do zrobienia ale to jak w każdym, ciesze się z tego ze chciałem takie auto i udało mi się takie nabyć. Oto pierwsze zdjęcia.
Zapraszam do oceny, jak i do podpowiedzi co można zrobić, jak zmodzić.

Doszedłem do wniosku że nic nie zmądrzałem... w niedzielę z nudów przyciemniłem cztery kierunki i lampy przednie..co prawda odbłyśniki nie są pierwszej młodości, ale na razie muszą wystarczyć, efekt dość zadowalający, ale chodzi mi jeszcze po głowie grill bez znaczka..
A no i furka już na nowych blachach...

siemano.. to jest wosk sesja, prosze oceniac wyglad jak i do tychczasowe zmiany..
siemanko, czas troszkę uaktualnić temat. przez cały czas modziłem głównie mechanicznie, wymieniłem: olej, wszystkie filtry, kpl. rozrząd, gumy na stabilizatorze, łączniki stabilizatora, no i 4nowe tarcze w raz z nowymi klockami, po drodze było jeszcze kilka innych rzeczy mniej ważnych

nastepne graty do zamontowania, juz wygrawerowane:D

oba audiki naznaczone
w miedzy czsie......
a tak wygląda furka po malowaniu 4 elementów i polerowaniu. plus grill FK:D

kilka zdjęć z autkiem...
27.02.2011r.
ładna pogode trzeba było wykożystać na kilka fotek
21.03.2011r.
halogeny i kierunki
małe VT
Teraz możecie popatrzeć na lampy od A90 zespolone, które z tego co pytałem, nie miały prawa tam podejść. trochę rzeźby i podeszły. bardzo jestem zadowolony z efektu. trochę brak tylko bardziej listewki spasować, bo na razie zrobiłem prowizoryczne ich mocowanie.
no i blenda
kupując avanta, kupywałem go jako 90KM a po hamowaniu ku mojej uciesze okazało się że ma 112KM i 233Nm cały dzień z wielkim bananem na twarzy chodzę :mrgreen:
a zamiast czarnej blendy bedzie USA

a tu po hamowaniu, obecnie tak sie auto prezenci

ze tamte boczki mi sie nie podobaly wcale to zrobilismy wraz z moja kobieta cos takiego, i przyznam ze nawet niezle i o wiele lepiej dla mnie to wyglada
zgrabniejsza "dupka"

audi po wymianie amorków, przyciemnione lampy, halogeny, skrócony drążęk zmiany biegów +5KM :mrgreen:
naznaczenie avanta klubową wlepą
po mimo mojej nieobecnosci w kraju, avant ma nowy froncik

pomalowana na nowo maska, plus zderzak od coupe <radocha>
mała aktualizacja
wcześniejsze foto z audi 80 S2 stylizowane na RS2
odświeżone koło, kilka wlep, kolorowe foto:
tak się rozglądałem aż wybrałem, nowe koło na koniec sezonu 17'
zaczyna być zimowo, foto niestety ''kapciem''
czas na ogumienie zimowe, doszlu soczewki, i gril a'la rs

- dołożone spryski
- lustra , listwa tylnia w kolor
- ori dodatkowe wskażniki
- podświetlenie na nogi (czerwony)
- znaczek w grilu projekt by eSPe wykonianie moje z amelinium na grawerce

-26.02.13r doszla lotka na klape w kolorze, plus kilka miejszych elementow.
setup letni, aczkolwiek w najblizszym czasie szykuja sie nastepne zmiany wizualne
aktualizacja avantórnika
dawno mnie tu nie bylo, tak w skrucie, wymiana sprzegla w adiku czesci plyny itp
z wazniejszych modow
wpadl:
gwint Ta-tachniks,
zderzaki od S2,
zaciski tylnie od passata b5,
no i bassik w innej postaci
plus kilka innych wlep detali

Zakończenie sezonu 2014