[b3/b4] Zegary - czerwone podświetlenie
To co innego, to co napisałem dotyczy tylko tego jesdnego tematu. Wyraziłem swoje zdanie więc jeśli nie potrafisz uszanować to Twój problem. W iinym yemacie jutro wrzucę zdjęcia z rezania które dzić wypociłem i też napiszę że ORI to ORI, mimo iż to co założyłemnie jest oryginalne :roll: No i co :?: :idea:cobra pisze:to po co kombinowałeś z ASV ? :mrgreen:minon1 pisze:Jednym słowe trza zostawić i nie poprawiać :lol:
Original it`s original :!:
kondonki sa najlepsze, ewentualnie wchodzi w grę pomalowanie żarówek
No i pstro... bo kondonki też są ORI :mrgreen: Co się tak wzbierasz jak wiatr na burzęminon1 pisze:To co innego, to co napisałem dotyczy tylko tego jesdnego tematu. Wyraziłem swoje zdanie więc jeśli nie potrafisz uszanować to Twój problem. W iinym yemacie jutro wrzucę zdjęcia z rezania które dzić wypociłem i też napiszę że ORI to ORI, mimo iż to co założyłemnie jest oryginalne :roll: No i co :?: :idea:cobra pisze:to po co kombinowałeś z ASV ? :mrgreen:minon1 pisze:Jednym słowe trza zostawić i nie poprawiać :lol:
Original it`s original :!:
kondonki sa najlepsze, ewentualnie wchodzi w grę pomalowanie żarówek
Sorki, ale dopiero teraz zauważyłem,a nie lubię pozostawiać pytań:
bez odpowiedziminon1 pisze: :roll: No i co :?: :idea:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Racja ja u siebie w dodatkowych mam ori kondodnkicobra pisze:kondonki też są ORI
Prezerwatywy Ruless :lol:
FranoF1
Ostatnio zmieniony 26 sie 2007, 12:44 przez hołard, łącznie zmieniany 1 raz.
swiatłowód jest bezbarwny... kolor bursztynowy nadaje tylko i wyłącznie warstwa wewnętrzna tarczy... + ewentualnie kolorowa żarówka... ot co można z nią zrobić (z tarczą) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/069 ... 15894.html