[ Dodano: 2010-09-21, 15:55 ]
Maciek co do spotu to mi pasi tylko ze nie wiem jak do jade bo bez prawka bedzie lipa

Oki to zmiana terminu na piątek. Jakby co to omówimy sobotę...mandark18 pisze:ja myślałem ze spotkamy się w piątek 24.09 o 20.00 i potem ruszymy na aule
ja niestety w sobote odpadam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 2010-09-22, 20:10 ]
Prośba do Organizatorów Spota o zmianę terminu spocenia się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
co z Wami ludzie? Czy kochane 80-tki już się z nudziły? Czy Was Maciek tą A6-tką nakręcił?yahoo69 pisze:a tak wgl to chce sprzedać swoja andzie cena 5tys bez alu
Witamy KolegęZell2003 pisze:Witam Panowie!
Czy można gościnnie wbić się do was na spot? Mam Audi 80 S b3 (kolor silver-shadow) na tablicach lubelskich LC, bo w Toruniu tylko studiuję, ale z chęcią poznam Grupę Toruńską![]()
BTW: kiedyś pod McDonalds "spotkałem" dwie identyczne audiczki jak moja... z kim miałem przyjemność?
no jasne że TAK :mrgreen:Zell2003 pisze:Czy można gościnnie wbić się do was na spot?
Dawno to było? Może 24.04.2009 jak był pierwszy spot Audi 80 w ToruniuZell2003 pisze:kiedyś pod McDonalds "spotkałem" dwie identyczne audiczki jak moja... z kim miałem przyjemność?