[B4 All] Kupić halogen czy można wstawic pełną listwę czarną
[B4 All] Kupić halogen czy można wstawic pełną listwę czarną
Witam mam taki dylemat bo u mnie nie ma jednego halogena z przodu w zderzaku i zastanawiam sie czy mozna wstawic pelne listwy bez miejsca na halogen?? czy moze kupic brakujacy halogen ??co doradzicie??
Proszę pamiętać o prawidłowym nazywaniu tematów.
Proszę pamiętać o prawidłowym nazywaniu tematów.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2010, 09:34 przez lukasz17, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam pytanie. Jak wyglada orginalna instalacja halogenow przednich? Wlacza sie je razem z przeciwmgielnym tylnim? Czy moze jest osobny przycisk?
Pytam bo u siebie mam niby te halogeny z przodu, ale nie swieca one i zastanawiam sie tak tylko czy sa spalone czy moze po prostu auto mialo kiedys dzwona i ktos wstawil tam taki zderzak z halogenami.
Pytam bo u siebie mam niby te halogeny z przodu, ale nie swieca one i zastanawiam sie tak tylko czy sa spalone czy moze po prostu auto mialo kiedys dzwona i ktos wstawil tam taki zderzak z halogenami.
Jeden przycisk załącza same przednie a drugi tył i przód jednocześnie Jeżeli masz podłączone i nie świecą może to być wina spalonej żarówki albo zaśniedziałych styków w halogenie i na kablu od tego bym zaczął sprawdzanie. A co do twoich zagwozdek na temat dzwona i zderzaka z halogenami napisze tak, nie ma różnicy między zderzakiem z halogenami czy bez jest identyczny w każdej chwili możesz sobie włożyć halogeny bez konieczności zmiany zderzaka. Zmieniasz tylko wtedy listwy na te pod halo i ciągniesz instalacje więc dla mnie było by bez sensu kupowanie nowych halogenów tylko po to aby wypełnić dziurę w zderzaku po nich. Prostszym i tańszym rozwiązaniem było by kupienie "pełnych" listw i włożyć je w zderzak