Witam
Mam taki problem, otóż drugi raz wywalilo mi olej z tego węzyka co idzie do turbiny, tam gdzie jest taka nakrętka, pierwszym razem nie mam pojęcia co mogło być, tak teraz podejrzewam dziadowski spaw(mechanik wspawywał całą tą nakrętke co się ją dokręca) i powiedzcie mi co może być, że tak się dzieje, olej zleciał cały wyciek zobaczyłem dopiero pod domem jak wstawiałem do garażu, takie strużki oleju, wcześniej przyjechałem 10km(jakby nie było oleju to raczej by się zatarł w cholere, więc raczej musiało to paść przed samym domem) powiedzcie co się dzieje, bo już mam tego dość
Z góry dzięki
Pozdrawiam
[1Z] Wywalilo olej
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
W zasadzie to sam napisałeś powyżej co jest przyczyną ,nikt ci tu nie jest w stanie pomóc ,musisz zrobić porządek z nieszczelnie wspawaną nakrętką Jedż do tego "spawacza"niech poprawi to co popsuł ,jak zatarłeś turbinę z tego powodu niech ci załatwi drugą ,partacz ,bo przyczyna ,czyli jego partactwo jest ewidentnaManiekMazowsze pisze:Mam taki problem, otóż drugi raz wywalilo mi olej z tego węzyka co idzie do turbiny, tam gdzie jest taka nakrętka, pierwszym razem nie mam pojęcia co mogło być, tak teraz podejrzewam dziadowski spaw(mechanik wspawywał całą tą nakrętke co się ją dokręca)
-
- Forum Audi 80