Przywitaj się z nami
-
marekkoza315
- Forum Audi 80

POWITANIE
Witam,mam na imie Marek,dla znajomych KOZA,posiadam od niedawna Audi B3 1,6 70KM,jestem z Gliwic.Pozdrawiam
o forum opowiedział mi kolega z pracy.
-
marek40-66
- Forum Audi 80

-
manieek133
- Forum Audi 80

Witam.Mam na imię Mariusz i jestem z Jaworzna.Audi kupiłem przez przypadek,ale jestem zadowolony.Posiadam B3 silnik 1.8 benzyna +podtlenek lpg,niestety nie mogę ustalić mocy ani typu silnika.(brak wpisu w dowodzie).Tylko tyle że gaźnik.A trafiłem tutaj dzięki google i szukaniu info na temat paru usterek. Pozdrawiam wszystkich!
-
PatricoWroc
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Witam, mam na imię Patryk. Trafiłem na forum ponieważ chciałbym kupić sobie Audi 80 no i potrzebowałbym pomocy kolegów po fachu. Szukałem ale nie mogłem znaleźć działu w którym mógłbym dać linki do ogłoszeń żebyście mogli napisać mi opinie.
Cóż, jeśli uda mi się kupić 80 to oczywiście zostanę tu na dłużej.
Cóż, jeśli uda mi się kupić 80 to oczywiście zostanę tu na dłużej.
-
pędzący misiek
- Forum Audi 80

Cześć
Witam wszystkich, nazywam się Artur i jestem z Bielska Podlaskiego. Jestem w posiadaniu B4 1,9tdi avant od czterech lat:) i forum czytam gdzieś taki okres. Samo czytanie dużo mi pomogło w użytkowaniu i eliminowaniu usterek typowych dla tego pojazdu. Rejestrację popełniłem dopiero teraz, bo muszę 8-)
pozdrawiam
Witam wszystkich, nazywam się Artur i jestem z Bielska Podlaskiego. Jestem w posiadaniu B4 1,9tdi avant od czterech lat:) i forum czytam gdzieś taki okres. Samo czytanie dużo mi pomogło w użytkowaniu i eliminowaniu usterek typowych dla tego pojazdu. Rejestrację popełniłem dopiero teraz, bo muszę 8-)
pozdrawiam
-
bartekziomek89