Witam, jak w temacie, chce założyć czerwona blendę do mojej B4 sedan i nie wiem od jakiego modelu będzie pasowało.Czy będzie pasowało od tego...http://moto.allegro.pl/item214374671_au ... zesci.html
Proszę o pomoc
[80 B4] Czy blenda od Coupe będzie pasowała do B4sedan?
[80 B4] Czy blenda od Coupe będzie pasowała do B4sedan?
Ostatnio zmieniony 14 lip 2007, 16:01 przez rabbit, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [B41Z] Czy blenda od Coupe będzie pasowała do B4sedan?
Zakładaj całą blędę ze światłami od 90ki Zajeładnie to wygląda. Masz do wyboru czerwoną i czaarną.rabbit pisze:Witam, jak w temacie, chce założyć czerwona blendę do mojej B4 sedan i nie wiem od jakiego modelu będzie pasowało.Czy będzie pasowało od tego...http://moto.allegro.pl/item214374671_au ... zesci.html
Proszę o pomoc
Bez rezanka sie nie obedzie...blenda od 90tki do sedana tez nie podejdzie. Do avanta bez problemu, z sedanem jest problem trzeba cos rezac, podcinac itd.
Ktos zakladal blende od CABRIO i tego bym sie trzymal..szukaj kogos kto to robil na tym forum lub AKP. Na rezaczach jest opis UFO jak maluje lampy gdyby to Cie tez interesowalo
Ktos zakladal blende od CABRIO i tego bym sie trzymal..szukaj kogos kto to robil na tym forum lub AKP. Na rezaczach jest opis UFO jak maluje lampy gdyby to Cie tez interesowalo
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dzialaja, ale musi odszukac temat...jakby co to moge pomoc bo przerabialem blende od coupe i pasowalem do mojej niunki...ogolnie gra nie warta swieczki jakbys musial blende od coupe kupic, juz lepiej wtedy kupic te czerwona z allegro bo na zywo calkiem dobrze sie komponuje a za 70pln lepszego efektu nie uzyskasz...pozdrawiamlabek pisze:Jest to opisane na AKP ale linki z fotkami nie dzialaja musisz pisac do UFOtm :mrgreen:
viewtopic.php?t=5557&start=30 <-- ostatnio właśnie zakładałem blendzię. Koleś pisał że to z audi B4 ale moim zdaniem jest od 90-tki. Pasowała praktycznie na styk