[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
nie indygo - uważam także że to porażka bendą wykonane tak jak tradycyjne tylko bez tej czerwonej foli pod spodem a cyferki i skala wedł. wzoru z tych fotek , a mam podświetlenie wskazówki na piękny czerwony kolor i myślę o tarczach podświetlić na czystą biel efekt niesamowity jak ukończę to fotki załączę
i właśnie o to chodziło , dzięki wielkielevis1991 pisze: moze cos pomoze
[ Dodano: 2010-10-08, 11:55 ]
właśnie coś takiego , dzisiaj z dido dostałemobręcze na wszystkie zegary myślę o dodatkowych i głównych , na pokrętła , i na podszybie - nawiew , kombinuje jeszcze aby usunąć tą kratkę z lampek - kontrolek i jakiś reling prostokątny między zegaramigornik pisze:Da się zrezać oryginał tak jak mówisz.
[url=http://img705.imageshack.us/img705/7877/dsc08913h.th.jpg]Obrazek[/URL]
za około 10 dni dostanę tarcze i zobaczymy efekt napewno fotkami się pochwalę, wyświetlacz komputerka wymieniłem i mam praktycznie komplet
Siema nie chce zakładaćnowego tematu nie potrzebie ale chciał bym sie kilka rzeczy dowiedzieć jestem w tym nowy ojciec ze dwa tygodnie temu oddał mi audi 80 B3 z 1989...
1. ile jest żarówek w podświetleniu deski roździelczej ???
2. jak chciał bym zmienić kolor to wystarczy tylko kupić żarówki o innym koloże i wsadzić w oprawki i wkręcić w deske ???
1. ile jest żarówek w podświetleniu deski roździelczej ???
2. jak chciał bym zmienić kolor to wystarczy tylko kupić żarówki o innym koloże i wsadzić w oprawki i wkręcić w deske ???
w pokretłach masz 3, w liczniku masz 6 lub 7 zaleznosci czy masz z obrotomierzem czy bez, w przyciskach typu ogrzewanie tylniej szyby masz po jednej...
odp2: w nawiewie musisz raczej odpiać warstwe plastikowa czerwona, w przyciskach musisz powyjmowac plastikowe dodatki kolorów a w liczniku musisz raczej wytrzec warstwe kolorystyczna na tarczach...
na jaki kolor chcialbys zmienic ?
odp2: w nawiewie musisz raczej odpiać warstwe plastikowa czerwona, w przyciskach musisz powyjmowac plastikowe dodatki kolorów a w liczniku musisz raczej wytrzec warstwe kolorystyczna na tarczach...
http://www.a4club.eu/index.php?topic=17032.0 tutaj masz jak to zrobić raczej różnicy u ciebie nie będzie jesli to sa zarowki czerwone nic nie będziesz musiał odkręcać w klimatroniku tylko wsadzasz i i świeci na czerwono
levis1991 pisze:w pokretłach masz 3, w liczniku masz 6 lub 7 zaleznosci czy masz z obrotomierzem czy bez, w przyciskach typu ogrzewanie tylniej szyby masz po jednej...
myśle o niebieskim albo błekitnym