Dobry pomysł.kubik pisze:Proponuję zrobić tak:
po zebraniu fotek tj. 01.11.2010 robimy ankietę i spośród nadesłanych zdjęć wybieramy 24 na 12 kart kalendarza ( więcej autek się załapie )
Kalendarz Audi 80
Elegancko, czyli zaczynamy wrzucać fotki.
Dla leniwych link poniżej.
https://audi80.pl/fotki-do-kalendarza-vt47383.htm
Dla leniwych link poniżej.
https://audi80.pl/fotki-do-kalendarza-vt47383.htm
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A co z tym pomysłem bo to byłby taki przegląd "Audi 80" i mogło by to wyjść ciekawiej??spaykee pisze:No ja miałem pomysł taki, aby w kalendarzu znalazła się każdy model A80:
- B1
- B2 sedan
- B2 coupe
- B3 sedan
- B3 coupe
- B4 sedan
- B4 coupe
- B4 cabrio
- B4 avant
- B4 competition
- S2
- RS2
Co daje 12 miesięcy <ok> ....
Jak mało osób wrzuca to dzisiaj jest ładna pogoda to jadę opstrykać auto
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ja dalej jestem za tym, by właśnie tak wygladał kalendarz... 8-)sp.olsztyn pisze:A co z tym pomysłem bo to byłby taki przegląd "Audi 80" i mogło by to wyjść ciekawiej??
a jeeedź, ja jadę dziś na spocik-ognisko z chłopakami z audi80 z sąsiedniego miasta <ok>sp.olsztyn pisze:Jak mało osób wrzuca to dzisiaj jest ładna pogoda to jadę opstrykać auto
[ Dodano: 2010-10-10, 12:16 ]
Swoją drogą, mam taką małą prośbę do Doc'a i/lub innych adm, czy można by było podesłać mail do użytkowników PKA80 z informacją na temat Kalendarza Audi80 :idea: Bo zainteresowanie jest niewielkie, jeśli nie marginalne, a chodzi przecież o to, zeby poinformować jak największe grono właścicieli Audi80 o tym przedsięwzięciu. :idea:
moja mala uwaga.im szybciej sie ogarniemy tym szybciej to wykonaja w normalnej ceni.zbliza sie koniec roku i z drukiem kalendarzy bedzie ciezej....do listopada to sa 3 tygodnie wiec powinnismy sie do tego czsu ze wszystkim ogarnac.zeby do ok 20 listopada miec wydrukowane u kogos kto zajmie sie wysylka.
Podpinam się pod prośbę. Nawet jak ktoś forum zaniedbał to się dowie z maila.spaykee pisze:Swoją drogą, mam taką małą prośbę do Doc'a i/lub innych adm, czy można by było podesłać mail do użytkowników PKA80 z informacją na temat Kalendarza Audi80 :idea: Bo zainteresowanie jest niewielkie, jeśli nie marginalne, a chodzi przecież o to, zeby poinformować jak największe grono właścicieli Audi80 o tym przedsięwzięciu. :idea:
jaki to kolego spam?zadalem knkretne pytanie bo nie jest to jasno okreslone w regulach zabawy.podobnie jak zasada czy auto musi byc wlasnoscia osoby zglaszajacej zdjecie .FranoF1 pisze:To chyba oczywiste, że wyłącznie 80tki+coupe. Koniec Spamu :!:tomkom1 pisze:kubik,jakies zasady dodatkowe?tylko a80 moze brac udzial?a inne audi?np 100?przynajmniej na mniejsze zdjecie?jesli nei to spoko.
Jeśli o mnie chodzi to ma to być kalendarz klubowy a jak ktoś ma inne auto niż 80 tka to nie zmienia faktu że jest w klubie. Efekt końcowy wybiorą wszyscy na drodze głosowania, więc jeżeli twoja 100 tka decyzją klubowiczów będzie się odpowiednio prezentować to będzie w kalendarzu.tomkom1 pisze:jaki to kolego spam?zadalem knkretne pytanie bo nie jest to jasno okreslone w regulach zabawy.podobnie jak zasada czy auto musi byc wlasnoscia osoby zglaszajacej zdjecie .FranoF1 pisze:To chyba oczywiste, że wyłącznie 80tki+coupe. Koniec Spamu :!:tomkom1 pisze:kubik,jakies zasady dodatkowe?tylko a80 moze brac udzial?a inne audi?np 100?przynajmniej na mniejsze zdjecie?jesli nei to spoko.