[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
Od Chuppa:
Hej rajdowcy:) ja się chyba dzisiaj wybiore do Rybnika przy niedzieli może nie będzie takiego ruchu, jest gdzieś Kärcher w Rybniku musiał bym auto umyć? Może ktoś chętny na wspólne mycie:)
Ja również chętny na spontana, autko umyłem wczoraj (jak co tydzień) ale do pogadania i pooglądania furek przy tak ładnej pogodzie nie trzeba mnie namawiać <ok>
Może coś pstrykniemy
Chuppa, karcherów u nas jest jak stacji benzynowych :mrgreen: Polecam przy Mikołowskiej (chyba nawet stamtąd jedziesz) przy stacji BP- czysto.pl czy czysto24, taka czerwona z 5 stanowiskami, zjazd ten sam co na stację
Hej rajdowcy:) ja się chyba dzisiaj wybiore do Rybnika przy niedzieli może nie będzie takiego ruchu, jest gdzieś Kärcher w Rybniku musiał bym auto umyć? Może ktoś chętny na wspólne mycie:)
Ja również chętny na spontana, autko umyłem wczoraj (jak co tydzień) ale do pogadania i pooglądania furek przy tak ładnej pogodzie nie trzeba mnie namawiać <ok>
Może coś pstrykniemy

Chuppa, karcherów u nas jest jak stacji benzynowych :mrgreen: Polecam przy Mikołowskiej (chyba nawet stamtąd jedziesz) przy stacji BP- czysto.pl czy czysto24, taka czerwona z 5 stanowiskami, zjazd ten sam co na stację

oczywięcie, w razie czego zapraszamy reszte na ten parking co pisał Żelu, myśle że ok godziny posiedzimy i wymyjemy mojego:)
[ Dodano: 2010-10-11, 11:09 ]
Aleeee was wczoraj ominął mikro-nano spoci tyle akcji to jeszcze na żadnym nie było, naprawy upiększanie i nawet zazdrosne speszone podpatrywanie kierowców (np. Ibizy) dodatkowo była taka impreza i tyle śmiechu (Żelu, to taki jajcarz!) że aż przyjechał jakiś szpieg podglądać B4ką
:):)
[ Dodano: 2010-10-11, 11:09 ]
Aleeee was wczoraj ominął mikro-nano spoci tyle akcji to jeszcze na żadnym nie było, naprawy upiększanie i nawet zazdrosne speszone podpatrywanie kierowców (np. Ibizy) dodatkowo była taka impreza i tyle śmiechu (Żelu, to taki jajcarz!) że aż przyjechał jakiś szpieg podglądać B4ką

Ooo taaak <ok> Ibiza V6 rządziła :roll: A moja macha lekko przepolerowana i wyrównanaChuppa83 pisze:Aleeee was wczoraj ominął mikro-nano spoci tyle akcji to jeszcze na żadnym nie było, naprawy upiększanie i nawet zazdrosne speszone podpatrywanie kierowców (np. Ibizy) dodatkowo była taka impreza i tyle śmiechu (Żelu, to taki jajcarz!) że aż przyjechał jakiś szpieg podglądać B4ką:):)

Załączam 2 fotki :shock:
A teraz na poważnie

Nawiązując do pierwszego spontanicznego spotu, byłem dziś nad Zalewem Rybnickim. Pogadałem trochę z ochroniarzem i byłyby szanse, by wjechać ekipą nad samą wodę i popstrykać fotki. Kwestia wykonania telefonu do "szefostwa" i ugadania terminu by ochroniarz miał oficjalną zgodę z góry. Ale tym się zajmę.
Moja propozycja
W środę Nasz spocik przenieść nad Zalew (a czy spotkamy się bezpośrednio na miejscu czy pojedziemy kolumną to już od Was zależy).
Najważniejsza sprawa to godzina- uważam, że 18:00 to absolutne maksimum, a lepiej 17:30 już na miejscu. Wiadomo, że ciemno robi się już bardzo prędko, więc chcąc popstrykać ładne fotki musielibyśmy spotkać się jak jest jeszcze widno...
Słucham Waszych propozycji. Pisać, dyskutować