[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
Od Chuppa:
Hej rajdowcy:) ja się chyba dzisiaj wybiore do Rybnika przy niedzieli może nie będzie takiego ruchu, jest gdzieś Kärcher w Rybniku musiał bym auto umyć? Może ktoś chętny na wspólne mycie:)
Ja również chętny na spontana, autko umyłem wczoraj (jak co tydzień) ale do pogadania i pooglądania furek przy tak ładnej pogodzie nie trzeba mnie namawiać <ok>
Może coś pstrykniemy
Chuppa, karcherów u nas jest jak stacji benzynowych :mrgreen: Polecam przy Mikołowskiej (chyba nawet stamtąd jedziesz) przy stacji BP- czysto.pl czy czysto24, taka czerwona z 5 stanowiskami, zjazd ten sam co na stację
Hej rajdowcy:) ja się chyba dzisiaj wybiore do Rybnika przy niedzieli może nie będzie takiego ruchu, jest gdzieś Kärcher w Rybniku musiał bym auto umyć? Może ktoś chętny na wspólne mycie:)
Ja również chętny na spontana, autko umyłem wczoraj (jak co tydzień) ale do pogadania i pooglądania furek przy tak ładnej pogodzie nie trzeba mnie namawiać <ok>
Może coś pstrykniemy
Chuppa, karcherów u nas jest jak stacji benzynowych :mrgreen: Polecam przy Mikołowskiej (chyba nawet stamtąd jedziesz) przy stacji BP- czysto.pl czy czysto24, taka czerwona z 5 stanowiskami, zjazd ten sam co na stację
oczywięcie, w razie czego zapraszamy reszte na ten parking co pisał Żelu, myśle że ok godziny posiedzimy i wymyjemy mojego:)
[ Dodano: 2010-10-11, 11:09 ]
Aleeee was wczoraj ominął mikro-nano spoci tyle akcji to jeszcze na żadnym nie było, naprawy upiększanie i nawet zazdrosne speszone podpatrywanie kierowców (np. Ibizy) dodatkowo była taka impreza i tyle śmiechu (Żelu, to taki jajcarz!) że aż przyjechał jakiś szpieg podglądać B4ką :):)
[ Dodano: 2010-10-11, 11:09 ]
Aleeee was wczoraj ominął mikro-nano spoci tyle akcji to jeszcze na żadnym nie było, naprawy upiększanie i nawet zazdrosne speszone podpatrywanie kierowców (np. Ibizy) dodatkowo była taka impreza i tyle śmiechu (Żelu, to taki jajcarz!) że aż przyjechał jakiś szpieg podglądać B4ką :):)
Ooo taaak <ok> Ibiza V6 rządziła :roll: A moja macha lekko przepolerowana i wyrównanaChuppa83 pisze:Aleeee was wczoraj ominął mikro-nano spoci tyle akcji to jeszcze na żadnym nie było, naprawy upiększanie i nawet zazdrosne speszone podpatrywanie kierowców (np. Ibizy) dodatkowo była taka impreza i tyle śmiechu (Żelu, to taki jajcarz!) że aż przyjechał jakiś szpieg podglądać B4ką :):)
Załączam 2 fotki :shock:
A teraz na poważnie
Nawiązując do pierwszego spontanicznego spotu, byłem dziś nad Zalewem Rybnickim. Pogadałem trochę z ochroniarzem i byłyby szanse, by wjechać ekipą nad samą wodę i popstrykać fotki. Kwestia wykonania telefonu do "szefostwa" i ugadania terminu by ochroniarz miał oficjalną zgodę z góry. Ale tym się zajmę.
Moja propozycja
W środę Nasz spocik przenieść nad Zalew (a czy spotkamy się bezpośrednio na miejscu czy pojedziemy kolumną to już od Was zależy).
Najważniejsza sprawa to godzina- uważam, że 18:00 to absolutne maksimum, a lepiej 17:30 już na miejscu. Wiadomo, że ciemno robi się już bardzo prędko, więc chcąc popstrykać ładne fotki musielibyśmy spotkać się jak jest jeszcze widno...
Słucham Waszych propozycji. Pisać, dyskutować Gdybyśmy się zdecydowali, to jutro z rana chciałbym tam dzwonić i ustalać konkrety