Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Kalendarz Audi 80

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
julekF1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: julekF1 » 16 paź 2010, 08:03

Lucazzz pisze:Według mnie też powinno być coś takiego że zdjęcia związane z porą roku .. a tak to ktoś otworzy kalendarz na grudniu a tam sesja gdzieś w tropikach..
narazie można wrzucać 2 foty jako propozycje. A może trzeba dodać opcje wrzucenia 3 (jeśli ktoś tylko posiada) typowo "tematycznego" zdjęcia. Chodzi głównie o scenerie typowo jesienną i zimową.

Większość z nas woli, żeby jego auto, jesli trafi do kalendarza,prezentowało się na zdjęciu całej okazałości a nie w śniegu na stalówkach. :-)
Może jest opcja żeby w momencie dodania do kalendarza takiego zimowego zdjęcia(bo podejrzewama, że to na nie będzie największy deficyt) auto dostało np małą fote w rogu strony w pełnej okazałości.
Zakładając oczywiście, że będzie to opcja kalendarza: jedno auto na jednej stronie.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 16 paź 2010, 08:46

julekF1 pisze:narazie można wrzucać 2 foty jako propozycje. A może trzeba dodać opcje wrzucenia 3 (jeśli ktoś tylko posiada) typowo "tematycznego" zdjęcia. Chodzi głównie o scenerie typowo jesienną i zimową.
wiec niech zostana 2...
bo znowu zaraz zrobi sie zamet.... :roll:

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 16 paź 2010, 10:25

Widziaem jak niejednokrotnie ktos wrzuca sniegowe zdjecia ktore w niczym nie ujmowaly jakosciowo ani otoczeniu ani autu wzgedem tych letnich, wiec jak ktos takowe ma to pewnie wrzuci.

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 16 paź 2010, 10:43

osobiscie uwazam ze wybor na zdjecie w kalndarzu jest zaszczytem dla kazdego usera.a czy autko bedzie na stalowkach czy na 20 w chromie to drugorzedna przynajmniej dla mnei sprawa.jesli bedzie deficyt na takie zdjecia to chetnie w ciemno wrzuce swoje zimowe. <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>

Awatar użytkownika
kacper85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kacper85 » 16 paź 2010, 12:07

Róbmy te głosowanie i kalendarz a nie jak stare ciotki w maglu teraz dyskusja. Nie zdążymy w tym roku zrobić idealnie tego jakbyśmy chcieli to zróbmy w ogóle a na następny rok rozpoczniemy temat w czerwcu. tomkom1, błagam pisz po polsku (duże litery, interpunkcja) bo się ciężko czyta długie wypowiedzi.

tomkom1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomkom1 » 16 paź 2010, 12:37

kacper85, staram sie ale nie zawsze mi to wychodzi <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>

Awatar użytkownika
Adaś Lee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Adaś Lee » 16 paź 2010, 14:11

KoralB3 pisze:Wszystko ładnie pięknie te projekty itp. ale kurde no pisać brewki soczewki "GLEBKA" no panowie to ma być kalendarz dla dzieciacków taki sweetaśny czy kalenadarz dla forum audi ? I pierwszy projekt według mnie jest super. jedna strona poświęcona jednemu samochodowi. Super ułożone,i super dobrane.. tylko ten kolor trochę mi nie pasuje można inny zamiast zielonego.

Bez stresu mecenasie, to jest napisane prześmiewczo, a nie ostatecznie. Nie będę wpisywał tam detali, tylko po to, żeby później je usunąć jak się nie spodoba forma.

Każdy z was dokonał pewnych modyfikacji, i to jest to co wyróżnia wasze auta z tłumu. Nie chodzi o historię, ile godzin, kto, gdzie jechał po samochód. Uważam, że podpis z wypisanymi głównymi modami jest pozytywny i zostanie. Wypisanych modów sztuk 6 max.

Wybieranie zdjęć samochodu odpowiadających aktualnemu miesiącowi, jest niewykonalne w tak krótkim czasie, więc w tym roku odpada. Jak trafi się zdjęcie zimowe, to wyląduje na zimowej stronie. Cabrio raczej w zimie nie umieszczę. Luźniej trochę pany..

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 16 paź 2010, 15:39

Adaś Lee pisze:Wybieranie zdjęć samochodu odpowiadających aktualnemu miesiącowi, jest niewykonalne w tak krótkim czasie, więc w tym roku odpada. Jak trafi się zdjęcie zimowe, to wyląduje na zimowej stronie. Cabrio raczej w zimie nie umieszczę. Luźniej trochę pany..
O, i o to chodzi <ok>

Awatar użytkownika
mati86
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mati86 » 16 paź 2010, 18:24

co myślicie żeby dać oryginalne fotki zrobione przez Audi?
tego typu: :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 16 paź 2010, 20:40

mati86, i po co taki kalendarz.? jak ktoś chce z oryginalnymi fotkami audi zawsze może kupić na allegro.. a my chcemy taki kalendarz gdzie będą pokazane auta klubowiczów .

bartekziomek89

Post autor: bartekziomek89 » 16 paź 2010, 21:00

KoralB3 ma racje. nasze autka są bardziej ORYGINALNE niż te które są fotografowane przez koncerny. A jeżeli komuś uda się zrobić super zdjątko swojego autka to lepszy efekt będzie :-)

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 17 paź 2010, 00:34

Tego postu nie kumam
Kolczat napisał/a:
no wiec moze by trzeba bylo zmienic temat wrzucania fotek? ze nie wrzucamy konkretnych fotek tylko prezentujemy samochod, wybieramy najladniejsze 12 wg uzytkownikow i robimy kazdemu karte ze zdjeciami z roznych sesji?
chodzilo mi o to zebysmy wybierali cale auta zeby na zdjeciu do strony kalendarza moglo sie pojawic kilka fotek z danej sesji tak jak zyczyl sobie Adaś, pozniej wybieramy 12 takich aut i robimy kalendarz wg pierwszego projektu, jednak (!) pan tomkom1 przekonal mnie do swoich racji i odchodze od tego tematu, lepiej zostanmy przy aktualnych zasadach ktore Kuba i tak juz ustalil jak widac...
teraz troche doroslosci forumowej... KoralB3, czy moge Cie chlopcze prosic o czytanie 3 razy tego co czytasz a 5 razy czytania tego co piszesz i w miedzy czasie porownywac do czego sie odnosisz? chodzi mi dokladnie o to:
ale kurde no pisać brewki soczewki "GLEBKA" no panowie to ma być kalendarz dla dzieciacków taki sweetaśny czy kalenadarz dla forum audi
bo dla mnie to Ty jestes sweetasnym dzieciakiem na tym forum ktory pisze op aucie swojego ojca... sam sens tego ze tak sie pojawilo na przykladzie(!) juz Ci wyjasniono... mam nadzieje ze to uchwyciles podczas swojego czytania ze zrozumieniem...
temat zdjec z prospektow uwazam spalony od samego wrzucenia tego postu do tematu bo nie sa to przedewszystkim auta forumowe...
i tak na zakonczenie:
kacper85 pisze:Róbmy te głosowanie i kalendarz a nie jak stare ciotki w maglu teraz dyskusja
...ot co sama prawda, bez zmian zostajemy przy glownym planie

ps: mam jedno pytanie, bedziemy glosowac na pare zdjec czy na poszczegolne zdjecia? i kazdy bedzie mial jeden glos na jedno auto?

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 17 paź 2010, 00:59

mysle ze lepiej jeden głos na jedno auto, które prezentuje sie na podesłanych fotkach. bez zbednego zamiszana, dodatkowych sesji, dosyłania zdjec "bo to mi jednak nie pasuje".... zgłaszamy do konkursu 2 zdjecia które zostana umieszczone na kalendarzu. ale nie musimy głosowac na obydwa zdjecia, bo przeciez to wiadomo, ze jak np. koralB3 wysłał 2 zdjecia swojego auta, to głosujemy na jego auto, a nie na zdjecie nr1 albo nr2.

chyba proste..... :-D

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 17 paź 2010, 01:03

glownie dlatego o to pytam bo wtedy mozna by sklecic te dwa zdjecia ze soba i pojdziemy na ugode w sprawie projektu strony kalendarza

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 17 paź 2010, 01:05

to juz zalezy od inwencjii twórczej ''Graficiarza" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”