Tego postu nie kumam
Kolczat napisał/a:
no wiec moze by trzeba bylo zmienic temat wrzucania fotek? ze nie wrzucamy konkretnych fotek tylko prezentujemy samochod, wybieramy najladniejsze 12 wg uzytkownikow i robimy kazdemu karte ze zdjeciami z roznych sesji?
chodzilo mi o to zebysmy wybierali cale auta zeby na zdjeciu do strony kalendarza moglo sie pojawic kilka fotek z danej sesji tak jak zyczyl sobie
Adaś, pozniej wybieramy 12 takich aut i robimy kalendarz wg pierwszego projektu, jednak (!) pan
tomkom1 przekonal mnie do swoich racji i odchodze od tego tematu, lepiej zostanmy przy aktualnych zasadach ktore
Kuba i tak juz ustalil jak widac...
teraz troche doroslosci forumowej...
KoralB3, czy moge Cie chlopcze prosic o czytanie 3 razy tego co czytasz a 5 razy czytania tego co piszesz i w miedzy czasie porownywac do czego sie odnosisz? chodzi mi dokladnie o to:
ale kurde no pisać brewki soczewki "GLEBKA" no panowie to ma być kalendarz dla dzieciacków taki sweetaśny czy kalenadarz dla forum audi
bo dla mnie to Ty jestes sweetasnym dzieciakiem na tym forum ktory pisze op aucie swojego ojca... sam sens tego ze tak sie pojawilo na przykladzie(!) juz Ci wyjasniono... mam nadzieje ze to uchwyciles podczas swojego czytania ze zrozumieniem...
temat zdjec z prospektow uwazam spalony od samego wrzucenia tego postu do tematu bo nie sa to przedewszystkim auta forumowe...
i tak na zakonczenie:
kacper85 pisze:Róbmy te głosowanie i kalendarz a nie jak stare ciotki w maglu teraz dyskusja
...ot co sama prawda, bez zmian zostajemy przy glownym planie
ps: mam jedno pytanie, bedziemy glosowac na pare zdjec czy na poszczegolne zdjecia? i kazdy bedzie mial jeden glos na jedno auto?