Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Sugestie i problemy z forum

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 23 paź 2010, 19:20

A co to chłopaki jeszcze dział centrum nie działa :?: Jak na niego klikam to mnie znowu wrzuca do A80

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 29 lis 2010, 13:26

a może by tak oddzielić tematy Car Audio od CB... tak jak to jest w innych działach poukładane

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 30 lis 2010, 15:25

Ja mam taka mała sprawe:
Wchodze na forum jako niezalogowany gosc, czytam sobie c zytam i nage chce odpowiedziec w jakims temacie klimak na Odpowiedz, wyskakuje strona logowania, wpisuje login i haslo, klikam Zaloguj i wywaa mnie na strone głowna forum zamiast spowrotem do tego tematu :evil: przez co musze od nowa szukac tego tematu w tym sapamie :roll:
Moze to ktos poprawic tak zeby po zalogowaniu wracalo do poprzedniej strony a nie wywalalo na głowna bo mnie to zaczyna irytowac :-|

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 30 lis 2010, 20:20

Słonik, jak ci wyskakuje zaloguj to możesz wpisać na środku ekranu (tu gdzie czytasz topic) albo w prawym górnym rogu.
Jak się zalogujesz przez te drugie (prawy górny) to wywala cię a główną. Jak się zalogujesz przez tą co jest na środku to powinieneś wrócić do danego topica. Ja przynajmniej tak mam z tego co pamiętam.

Awatar użytkownika
kacper85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kacper85 » 30 lis 2010, 21:03

Słonik, ja jak coś wyszukam. klikam odpowiedz. loguje się i po prostu daje wstecz w przeglądarce i wracam do interesującego tematu już zalogowany gotów pisać odpowiedź.

Chyba większość forów tak ma zresztą.

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 01 gru 2010, 08:56

eSPe, loguje sie zawsze na srodku strony.
kacper85, faktycznie tak dziala jak cofne strone.
Tyko chlopaki nie napisalem jedego; dostaje powiadomienie na maila wchodze na forum przez link, odrazu wyskakuje mi strona logowania zamiast tematu do ktoreo prowadzi link, loguje sie i wywala mnie na glowna zamiast do tematu pod linkiem. Sory zle to zformulowalem w poprzednim poscie.

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 01 gru 2010, 09:10

Słonik pisze:dostaje powiadomienie na maila wchodze na forum przez link, odrazu wyskakuje mi strona logowania zamiast tematu do ktoreo prowadzi link, loguje sie i wywala mnie na glowna zamiast do tematu pod linkiem.
no to u mnie tak nie ma.
Po kliknięciu w link z maila loguję się i odpala normalnie temat. Na dwóch różnych kompach tak samo.
To coś z ustawieniami twojej przeglądarki chyba.

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 01 gru 2010, 09:38

Mozliwe, nie wiem :roll:
na dwoch roznych kompach, dom IE, praca Opera mam tak samo.

Awatar użytkownika
zgredek27
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zgredek27 » 01 gru 2010, 10:19

Witajcie, duzo idiotyzmow (niestety) juz sie pojawiało na tym forum... ale co komu przeszkadza w podpisie nasze regionalne forum? Konkurencja? Litosci 24pkt regulaminu sprawił że prawie spadłem z krzesła. Reklama, czego to ma być? Że mozemy sie zebrac w kilka samochodów które nie zawsze muszą być wspaniałymi audi 80? Moze dostane pozwolenie posiadania takiego "luksusu" w podpisie? Wspaniałomyślny adminie, czekam na odpowiedź.

Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5 :mrgreen:

nudas
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: nudas » 01 gru 2010, 10:39

zgredek27 pisze:Witajcie, duzo idiotyzmow (niestety) juz sie pojawiało na tym forum... ale co komu przeszkadza w podpisie nasze regionalne forum? Konkurencja? Litosci 24pkt regulaminu sprawił że prawie spadłem z krzesła. Reklama, czego to ma być? Że mozemy sie zebrac w kilka samochodów które nie zawsze muszą być wspaniałymi audi 80? Moze dostane pozwolenie posiadania takiego "luksusu" w podpisie? Wspaniałomyślny adminie, czekam na odpowiedź.

Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5 :mrgreen:
Drogi Zgredku, jestes bezczelny. Reklamujesz znane i komercyjne krakowskie forum. :-/

Awatar użytkownika
zgredek27
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zgredek27 » 01 gru 2010, 10:43

nie jezdzisz B*, bana mu :mrgreen:

Awatar użytkownika
JPJ
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: JPJ » 01 gru 2010, 11:26

nudas pisze:
zgredek27 pisze:Witajcie, duzo idiotyzmow (niestety) juz sie pojawiało na tym forum... ale co komu przeszkadza w podpisie nasze regionalne forum? Konkurencja? Litosci 24pkt regulaminu sprawił że prawie spadłem z krzesła. Reklama, czego to ma być? Że mozemy sie zebrac w kilka samochodów które nie zawsze muszą być wspaniałymi audi 80? Moze dostane pozwolenie posiadania takiego "luksusu" w podpisie? Wspaniałomyślny adminie, czekam na odpowiedź.

Drogi Zgredku, jestes bezczelny. Reklamujesz znane i komercyjne krakowskie forum. :-/
Nie huc! :mrgreen: No chyba, że chcesz dostać order :-P
Do rzeczy. Jest to dla mnie również śmieszna sprawa. Jakoś na innych forach nie ma z tym problemów. Miejmy nadzieję, że jest to tylko pomyłka po stronie admina, a nie jego INNY punkt widzenia ;-)

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 01 gru 2010, 14:21

zgredek27, JPJ, dołączając do PKA80 chyba czytaliście regulamin. Jest on praktycznie nie zmieniony od samego początku. Nie wiem więc dlaczego teraz zaczęlo to Wam przeszkadzać.
Jeżeli chcecie posiadać w podpisie treści zakazane przez regulamin to zgłoście sie prosze to kolegi Doc.
zgredek27 pisze:Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5
O ile dobrze pamiętam to nigdzie tego nie zakazano.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
zgredek27
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zgredek27 » 01 gru 2010, 14:24

kokolino1 pisze:zgredek27, JPJ, dołączając do PKA80 chyba czytaliście regulamin. Jest on praktycznie nie zmieniony od samego początku. Nie wiem więc dlaczego teraz zaczęlo to Wam przeszkadzać.
Jeżeli chcecie posiadać w podpisie treści zakazane przez regulamin to zgłoście sie prosze to kolegi Doc.
zgredek27 pisze:Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5
Pozdrawiam
Tylko dziwnym trafem nikomu to wczesniej nie przeszkadzało...zwłaszcza ze nie jest to reklama.

Awatar użytkownika
JPJ
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: JPJ » 01 gru 2010, 15:04

zgredek27 pisze:
kokolino1 pisze:zgredek27, JPJ, dołączając do PKA80 chyba czytaliście regulamin. Jest on praktycznie nie zmieniony od samego początku. Nie wiem więc dlaczego teraz zaczęlo to Wam przeszkadzać.
Pozdrawiam
Tylko dziwnym trafem nikomu to wczesniej nie przeszkadzało...zwłaszcza ze nie jest to reklama.
Przez 2,5 roku dokładnie (odkąd jestem tutaj zarejestrowany) nikomu to nie przeszkadzało...

Cyt: 24. Zabrania się reklamowania serwisów, stron internetowych, portali, klubów i wszelkich przedsięwzięc konkurencyjnych na forum Klubu Audi 80 bez zezwolenia administracji.

Poza tym co mam rozumieć przez pojęcie: ...wszelkich przedsięwzięc konkurencyjnych...
O jakie przedsięwzięcia konkurencyjne dokładnie chodzi? Prosiłbym o sprecyzowanie i wyjaśnienie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”