Sugestie i problemy z forum
Ja mam taka mała sprawe:
Wchodze na forum jako niezalogowany gosc, czytam sobie c zytam i nage chce odpowiedziec w jakims temacie klimak na Odpowiedz, wyskakuje strona logowania, wpisuje login i haslo, klikam Zaloguj i wywaa mnie na strone głowna forum zamiast spowrotem do tego tematu :evil: przez co musze od nowa szukac tego tematu w tym sapamie :roll:
Moze to ktos poprawic tak zeby po zalogowaniu wracalo do poprzedniej strony a nie wywalalo na głowna bo mnie to zaczyna irytowac :-|
Wchodze na forum jako niezalogowany gosc, czytam sobie c zytam i nage chce odpowiedziec w jakims temacie klimak na Odpowiedz, wyskakuje strona logowania, wpisuje login i haslo, klikam Zaloguj i wywaa mnie na strone głowna forum zamiast spowrotem do tego tematu :evil: przez co musze od nowa szukac tego tematu w tym sapamie :roll:
Moze to ktos poprawic tak zeby po zalogowaniu wracalo do poprzedniej strony a nie wywalalo na głowna bo mnie to zaczyna irytowac :-|
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Słonik, jak ci wyskakuje zaloguj to możesz wpisać na środku ekranu (tu gdzie czytasz topic) albo w prawym górnym rogu.
Jak się zalogujesz przez te drugie (prawy górny) to wywala cię a główną. Jak się zalogujesz przez tą co jest na środku to powinieneś wrócić do danego topica. Ja przynajmniej tak mam z tego co pamiętam.
Jak się zalogujesz przez te drugie (prawy górny) to wywala cię a główną. Jak się zalogujesz przez tą co jest na środku to powinieneś wrócić do danego topica. Ja przynajmniej tak mam z tego co pamiętam.
eSPe, loguje sie zawsze na srodku strony.
kacper85, faktycznie tak dziala jak cofne strone.
Tyko chlopaki nie napisalem jedego; dostaje powiadomienie na maila wchodze na forum przez link, odrazu wyskakuje mi strona logowania zamiast tematu do ktoreo prowadzi link, loguje sie i wywala mnie na glowna zamiast do tematu pod linkiem. Sory zle to zformulowalem w poprzednim poscie.
kacper85, faktycznie tak dziala jak cofne strone.
Tyko chlopaki nie napisalem jedego; dostaje powiadomienie na maila wchodze na forum przez link, odrazu wyskakuje mi strona logowania zamiast tematu do ktoreo prowadzi link, loguje sie i wywala mnie na glowna zamiast do tematu pod linkiem. Sory zle to zformulowalem w poprzednim poscie.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
no to u mnie tak nie ma.Słonik pisze:dostaje powiadomienie na maila wchodze na forum przez link, odrazu wyskakuje mi strona logowania zamiast tematu do ktoreo prowadzi link, loguje sie i wywala mnie na glowna zamiast do tematu pod linkiem.
Po kliknięciu w link z maila loguję się i odpala normalnie temat. Na dwóch różnych kompach tak samo.
To coś z ustawieniami twojej przeglądarki chyba.
Witajcie, duzo idiotyzmow (niestety) juz sie pojawiało na tym forum... ale co komu przeszkadza w podpisie nasze regionalne forum? Konkurencja? Litosci 24pkt regulaminu sprawił że prawie spadłem z krzesła. Reklama, czego to ma być? Że mozemy sie zebrac w kilka samochodów które nie zawsze muszą być wspaniałymi audi 80? Moze dostane pozwolenie posiadania takiego "luksusu" w podpisie? Wspaniałomyślny adminie, czekam na odpowiedź.
Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5 :mrgreen:
Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5 :mrgreen:
Drogi Zgredku, jestes bezczelny. Reklamujesz znane i komercyjne krakowskie forum.zgredek27 pisze:Witajcie, duzo idiotyzmow (niestety) juz sie pojawiało na tym forum... ale co komu przeszkadza w podpisie nasze regionalne forum? Konkurencja? Litosci 24pkt regulaminu sprawił że prawie spadłem z krzesła. Reklama, czego to ma być? Że mozemy sie zebrac w kilka samochodów które nie zawsze muszą być wspaniałymi audi 80? Moze dostane pozwolenie posiadania takiego "luksusu" w podpisie? Wspaniałomyślny adminie, czekam na odpowiedź.
Nie huc! :mrgreen: No chyba, że chcesz dostać ordernudas pisze:Drogi Zgredku, jestes bezczelny. Reklamujesz znane i komercyjne krakowskie forum.zgredek27 pisze:Witajcie, duzo idiotyzmow (niestety) juz sie pojawiało na tym forum... ale co komu przeszkadza w podpisie nasze regionalne forum? Konkurencja? Litosci 24pkt regulaminu sprawił że prawie spadłem z krzesła. Reklama, czego to ma być? Że mozemy sie zebrac w kilka samochodów które nie zawsze muszą być wspaniałymi audi 80? Moze dostane pozwolenie posiadania takiego "luksusu" w podpisie? Wspaniałomyślny adminie, czekam na odpowiedź.
Do rzeczy. Jest to dla mnie również śmieszna sprawa. Jakoś na innych forach nie ma z tym problemów. Miejmy nadzieję, że jest to tylko pomyłka po stronie admina, a nie jego INNY punkt widzenia
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
zgredek27, JPJ, dołączając do PKA80 chyba czytaliście regulamin. Jest on praktycznie nie zmieniony od samego początku. Nie wiem więc dlaczego teraz zaczęlo to Wam przeszkadzać.
Jeżeli chcecie posiadać w podpisie treści zakazane przez regulamin to zgłoście sie prosze to kolegi Doc.
Pozdrawiam
Jeżeli chcecie posiadać w podpisie treści zakazane przez regulamin to zgłoście sie prosze to kolegi Doc.
O ile dobrze pamiętam to nigdzie tego nie zakazano.zgredek27 pisze:Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5
Pozdrawiam
Tylko dziwnym trafem nikomu to wczesniej nie przeszkadzało...zwłaszcza ze nie jest to reklama.kokolino1 pisze:zgredek27, JPJ, dołączając do PKA80 chyba czytaliście regulamin. Jest on praktycznie nie zmieniony od samego początku. Nie wiem więc dlaczego teraz zaczęlo to Wam przeszkadzać.
Jeżeli chcecie posiadać w podpisie treści zakazane przez regulamin to zgłoście sie prosze to kolegi Doc.O ile dobrze pamiętam to nigdzie tego nie zakazano.zgredek27 pisze:Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5
Pozdrawiam
Przez 2,5 roku dokładnie (odkąd jestem tutaj zarejestrowany) nikomu to nie przeszkadzało...zgredek27 pisze:Tylko dziwnym trafem nikomu to wczesniej nie przeszkadzało...zwłaszcza ze nie jest to reklama.kokolino1 pisze:zgredek27, JPJ, dołączając do PKA80 chyba czytaliście regulamin. Jest on praktycznie nie zmieniony od samego początku. Nie wiem więc dlaczego teraz zaczęlo to Wam przeszkadzać.
Jeżeli chcecie posiadać w podpisie treści zakazane przez regulamin to zgłoście sie prosze to kolegi Doc.O ile dobrze pamiętam to nigdzie tego nie zakazano.zgredek27 pisze:Ps. o ile moge jeszcze tutaj w ogole przebywac... teraz na codzien jezdze B5
Pozdrawiam
Cyt: 24. Zabrania się reklamowania serwisów, stron internetowych, portali, klubów i wszelkich przedsięwzięc konkurencyjnych na forum Klubu Audi 80 bez zezwolenia administracji.
Poza tym co mam rozumieć przez pojęcie: ...wszelkich przedsięwzięc konkurencyjnych...
O jakie przedsięwzięcia konkurencyjne dokładnie chodzi? Prosiłbym o sprecyzowanie i wyjaśnienie.