[b3,b4] Wycieraczki szyby przedniej
-
- Forum Audi 80
[b3,b4] Wycieraczki szyby przedniej
pany potrzebował bym kupic wycieraczki znalazlem cos takeigo http://allegro.pl/wycieraczki-valeo-pla ... ml#gallery
okolo 2 miechów temu kupiłem gumy uniwersalne do wycieraczek przyciełem załozyłem a one zamiast sciagac woede rozmazuja ja po szybie denerwuje mnie to ;/
okolo 2 miechów temu kupiłem gumy uniwersalne do wycieraczek przyciełem załozyłem a one zamiast sciagac woede rozmazuja ja po szybie denerwuje mnie to ;/
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, 12:57 przez jastrzabb4, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Tak to prawda że nie zbierają one od początku od strony pasażera. A jeśli chodzi o moje wycieraczki to co prawda to nie jest valeo ale tez są aerodynamiczne, więc jak chcesz to jutro z rana pyknę fotkę. Ale są na prawdę warte zakupu, bo ja mam made in supermarket ale też fajnie się spisują i faktycznie w zimnie nie przymarzają do szyby <ok>
Ja ma takie wycieraczki http://allegro.pl/wycieraczki-plaskie-e ... 13682.html są bardzo tanie w porównaniu do tych co ty podałeś,
mam je rok i śmigają bez zastrzeżeń
mam je rok i śmigają bez zastrzeżeń
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
a ja mam takie po 12 zł z tesco niemiecki w obu autkach wytrzymują jeden lub dwa sezon i do kubła i w życie nie będę płacił bóg wie jaką kase za wycieraczki które w zimie parę razy przeciągniesz po zamarzniętej szybie i już żle zaczynają zbierać a tak [przynajmniej nie żałuje tych paru złotych takie mam zdanie na ten temat
a ja też sie wypowiem, mam wycieraczki te na jednym aucie pół roku fajnie to chodziło do tego momentu ładnie ściąga wode ale dolna cześć zacina się na szybie tzn przeskakuje co 0.5cm , oczywiście od pasażera będzie odstawało trochę wiec musisz sobie zakupić 48cm z tego co sie orientuje. Ja osobiście bym odradził takie wycieraczki ostatnio widziałem wycieraczki Hella wyglądały dość ciekawie:) A i koszt 74 zł jak na allegro to trochę przy duzo bo w sklepie masz chyba w takiej samej cenie tylko nie płacisz za przesyłkę
wycieraczka od pasażera odstaje trochę na krawędzi i nie zbiera ale tylko na rogu co więcej jedna sie wysr*ła po 8 miechach a 2 chodzi ;D jak dla mnie jest ok a to za ile je kupimy pierwsze były motogumu za 40 zł i widzisz padła po 8 miechach teraz mam z biedronki za 10 i na razie jest ok a co do zbierania od połowy to wystarczy że była źle długość dobrana
Potwierdzam, nazywaja sie ALCA i sa niezle, maja je tez na stacjachbenyznowych LUKOIL i innych. Aktualnie zainwestowalem w wersje AREO Alca ale potrafia przeskakiwac po szybie i halasowac...goldi j51 pisze:a ja mam takie po 12 zł z tesco niemiecki w obu autkach wytrzymują jeden lub dwa sezon i do kubła i w życie nie będę płacił bóg wie jaką kase za wycieraczki które w zimie parę razy przeciągniesz po zamarzniętej szybie i już żle zaczynają zbierać a tak [przynajmniej nie żałuje tych paru złotych takie mam zdanie na ten temat