[śląskie] Tour de Śląsk
szukam, szukam i nie mogę znaleść czy ktoś organizuje jakiś mały spot w okolicach Tychów - Mikołowa czy ogólnie gdzieś w regionie w chciałem zacząć pracować nad moją Betką ale nie bardzo mam pomysł i chętnie zobaczył bym kilka ładnie przerobionych wozów żeby wiedzieć co można zmienić i od czego zacząć
Tauron pisze:Darek.K, jak poszperasz na forum rezanie to znajdziesz napewno nie jeden zajefajny pomysł . Ja też szperam na jakiegoś zlota się wcisnąc, ale do częstochowy mam za daleko
pewnie tak ale jak oglądasz zdjęcia to wygląda spoko a jak kupisz to sie okazuje że jednak tak spoko nie jest dla tego wolę pooglądać takie zjawiska na żywo zawsze to lepiej
Kolczat pisze:Darek.K, w czwartki o 19 na 3ech stawach w katowicach, wejdz na audislask.pl oni sa organizatorami... ja w ten czwartek powinnienem byc ;]
dzięki wielkie właśnie się do nich zarejestrowałem mam na rano w tym tygodniu więc na pewno zerknę
hmm ja bym powiedział ze wszyscy z wszystkich klubów/marek sie spotykają tam od dawna - i to w wiadomym celu :mrgreen:Kolczat pisze:Darek.K, w czwartki o 19 na 3ech stawach w katowicach, wejdz na audislask.pl oni sa organizatorami.]
także tam nikt nie jest zadnym organizatorem- przyjeżdżasz i jesteś i "sie bawisz" jak masz ochote
BTW
ma ktoś działającego z OBD1 Vaga?