[śląskie] Tour de Śląsk
szukam, szukam i nie mogę znaleść czy ktoś organizuje jakiś mały spot w okolicach Tychów - Mikołowa czy ogólnie gdzieś w regionie w chciałem zacząć pracować nad moją Betką ale nie bardzo mam pomysł i chętnie zobaczył bym kilka ładnie przerobionych wozów żeby wiedzieć co można zmienić i od czego zacząć
Tauron pisze:Darek.K, jak poszperasz na forum rezanie to znajdziesz napewno nie jeden zajefajny pomysł. Ja też szperam na jakiegoś zlota się wcisnąc, ale do częstochowy mam za daleko
pewnie tak ale jak oglądasz zdjęcia to wygląda spoko a jak kupisz to sie okazuje że jednak tak spoko nie jest dla tego wolę pooglądać takie zjawiska na żywo zawsze to lepiej

Kolczat pisze:Darek.K, w czwartki o 19 na 3ech stawach w katowicach, wejdz na audislask.pl oni sa organizatorami... ja w ten czwartek powinnienem byc ;]
dzięki wielkie właśnie się do nich zarejestrowałem mam na rano w tym tygodniu więc na pewno zerknę
hmm ja bym powiedział ze wszyscy z wszystkich klubów/marek sie spotykają tam od dawna - i to w wiadomym celu :mrgreen:Kolczat pisze:Darek.K, w czwartki o 19 na 3ech stawach w katowicach, wejdz na audislask.pl oni sa organizatorami.]
także tam nikt nie jest zadnym organizatorem- przyjeżdżasz i jesteś i "sie bawisz" jak masz ochote
BTW
ma ktoś działającego z OBD1 Vaga?