ze coi zdarlo mi suty? myslisz ze to takie przyjemne? :mrgreen:Słonik pisze:No i gitara
Kalendarz Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Maroonio, po pierwsze nie ten temat.
Zdjęcia wrzucamy tutaj .
Po drugie,
[ Dodano: 2010-10-29, 08:47 ]
aha. widzę że już post przenienisiony.
Zdjęcia wrzucamy tutaj .
Po drugie,
kubik pisze:wrzucamy miniatury fotek do kalendarza na 2011 rok.
Zdjęcia nie mogą być mniejsze niż 2200 na 1700 pix ale do tematu wrzucamy miniatury po kliknięciu na które otwiera się pełny obraz. Termin przyjmowania zdjęć 31.10.2010.
Po tym terminie pojawi się ankieta z możliwością zagłosowania na wybranego kandydata.
Każdy chętny wrzuca max 2 fotki.
[ Dodano: 2010-10-29, 08:47 ]
aha. widzę że już post przenienisiony.
Wiecie co tak sobie siedze i mysle i uwazam ze co do rozdzielczosci to zapis jest jaki jest ale powinnismy zrobic wydruk z tym co ludzie wrzucaja i tyle, jak wyjdzie tak wyjdzie mysle ze i tak nie bedzie zle. Niestety ale nie wszyscy maja ladne fotki w tak duzej rozdzialce, sam mialem problem z odszukaniem czegos w takiej rozdzielczosci 
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
W zasadzie masz troszkę racji, tym bardziej, że pierwszy raz udało się doprowadzxić do takiego etapu temat kalendarza. <mikolaj> Pierwszy nie musi być najlepszy, ale od czegoś trzeba zacząć <ok>Słonik pisze:Wiecie co tak sobie siedze i mysle i uwazam ze co do rozdzielczosci to zapis jest jaki jest ale powinnismy zrobic wydruk z tym co ludzie wrzucaja i tyle, jak wyjdzie tak wyjdzie mysle ze i tak nie bedzie zle. Niestety ale nie wszyscy maja ladne fotki w tak duzej rozdzialce, sam mialem problem z odszukaniem czegos w takiej rozdzielczosci
a ja zapytam z innej beczki...sa tutaj wogole jakies zasady?
bo widze ze nie ma!jesli gosc ktory jest od 4 lat na forum nie potrafi doczytac tematu i wali swoja cala galerie jako propozycje do kalendarza to chyba cos nei halo prawda?nikomu nie odmawiam prawa do udzialu w projekcie ale trzymajmy sie jakichs zasad.a tutaj co chwile zmieniamy rodzielczosci itp.ustalcie termin nadsylania zdjec do dnia 02-11-10 i zaraz poprosze doca zeby zrobil jakis mailing szybki.ale nie dziwie sie ze on nie chce specjalnie sie angazowac w to bo nic nie ma konkretnie napisanego.zmieniacie decyzje i zasady.raz fotki takie mozna teraz inne tez juz mozna...
bo widze ze nie ma!jesli gosc ktory jest od 4 lat na forum nie potrafi doczytac tematu i wali swoja cala galerie jako propozycje do kalendarza to chyba cos nei halo prawda?nikomu nie odmawiam prawa do udzialu w projekcie ale trzymajmy sie jakichs zasad.a tutaj co chwile zmieniamy rodzielczosci itp.ustalcie termin nadsylania zdjec do dnia 02-11-10 i zaraz poprosze doca zeby zrobil jakis mailing szybki.ale nie dziwie sie ze on nie chce specjalnie sie angazowac w to bo nic nie ma konkretnie napisanego.zmieniacie decyzje i zasady.raz fotki takie mozna teraz inne tez juz mozna...
tomkom1, chyba trochę przesadzasz, ale dobrze że zwracasz na to uwagę.
Zasady są i obowiązują wszystkich. Przez chwilę widziałem że ktoś wrzucił więcej niż dwa zdjęcia ale teraz widzę że wszystko wróciło do normy. Nawet gdyby się zdarzyło że ktoś zapakuje całą galerię, to i tak wybierzemy najwyżej dwa zdjęcia które będzie musiał wskazać dany user. Nasz designer Adaś w projekcie przewidział jedno zdjęcie i wszyscy to zaakceptowali więc chyba tak zostanie. A co do rozdzielczości to owszem zgodziłem się na wyjątek aby ktoś wrzucił mniejsze zdjęcia ale tylko dlatego bo jak już na naszym forum bywa większość ma słomiany zapał, najpierw jest wielkie ciśnienie a jak przyjdzie co do czego to uczestników mało. W związku z tym istniało ryzyko że zdjęć będziemy szukać w internecie a nie na forum. Sam chce mieć taki kalendarz i czuje się emocjonalnie związany z tym klubem dlatego uznałem pomysł za dobry i wnioskowałem u Doc o zgodę na wykonanie projektu. Niestety ten klub tworzą ludzie i bez nich nic nie zwojujemy.
Jak widać jest to pierwszy taki projekt naszego forum i nie wszystko jest od razu właściwie poukładane. Następny zaczniemy wcześniej i zrobimy go dużo lepiej.
Zasady są i obowiązują wszystkich. Przez chwilę widziałem że ktoś wrzucił więcej niż dwa zdjęcia ale teraz widzę że wszystko wróciło do normy. Nawet gdyby się zdarzyło że ktoś zapakuje całą galerię, to i tak wybierzemy najwyżej dwa zdjęcia które będzie musiał wskazać dany user. Nasz designer Adaś w projekcie przewidział jedno zdjęcie i wszyscy to zaakceptowali więc chyba tak zostanie. A co do rozdzielczości to owszem zgodziłem się na wyjątek aby ktoś wrzucił mniejsze zdjęcia ale tylko dlatego bo jak już na naszym forum bywa większość ma słomiany zapał, najpierw jest wielkie ciśnienie a jak przyjdzie co do czego to uczestników mało. W związku z tym istniało ryzyko że zdjęć będziemy szukać w internecie a nie na forum. Sam chce mieć taki kalendarz i czuje się emocjonalnie związany z tym klubem dlatego uznałem pomysł za dobry i wnioskowałem u Doc o zgodę na wykonanie projektu. Niestety ten klub tworzą ludzie i bez nich nic nie zwojujemy.
Jak widać jest to pierwszy taki projekt naszego forum i nie wszystko jest od razu właściwie poukładane. Następny zaczniemy wcześniej i zrobimy go dużo lepiej.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
spaykee, najbardziej mi się podobał Twój pomysł miesiąc-model (albo odmiana sedan, avant, kupaja). No ale "cóżto". Propozycje w temacie ze zdjęciami też są ciekawe (co poniektóre nawet baaaardzo ciekawe) więc na pewno koledzy z forum nie zawiodą i wybiorą te co ciekawsze.
A tak przy okazji.
Proponuję od stycznia zacząć (w sumie to zreaktywować) plebiscyta na 80tka miesiąca.
P A M I Ę T A C I E ? ? ?
Akurat w listopadzie będzie akcja z głosowaniami na kalendarz 2011. Jak się skończy i pójdzie druk i logistyka to proponuję w grudniu zrobić ankietę na 80tke Stycznia 2010.
(do 15 grudnia zgłoszenia a do Sylwka głosowanie).
Potem do 15 stycznia zgłoszenia i do końca Stycznia głosowanie na 80tkę "Luty 2011".
Pod koniec roku przyspieszyć trochę wtedy żeby w grudniu ogarnąć logistykę i będzie kalendarzyk na rok 2012.
Trzeba trochę ducha w te forum tchnąć. Odgrzać stare dobre tematy które łączyły nas jako użytkowników 4kółek w sensie nie tylko tych co jeżdżą ale także tych na masce.
A tak przy okazji.
Proponuję od stycznia zacząć (w sumie to zreaktywować) plebiscyta na 80tka miesiąca.
P A M I Ę T A C I E ? ? ?
Akurat w listopadzie będzie akcja z głosowaniami na kalendarz 2011. Jak się skończy i pójdzie druk i logistyka to proponuję w grudniu zrobić ankietę na 80tke Stycznia 2010.
(do 15 grudnia zgłoszenia a do Sylwka głosowanie).
Potem do 15 stycznia zgłoszenia i do końca Stycznia głosowanie na 80tkę "Luty 2011".
Pod koniec roku przyspieszyć trochę wtedy żeby w grudniu ogarnąć logistykę i będzie kalendarzyk na rok 2012.
Trzeba trochę ducha w te forum tchnąć. Odgrzać stare dobre tematy które łączyły nas jako użytkowników 4kółek w sensie nie tylko tych co jeżdżą ale także tych na masce.