[90 b3 2.3 NG] Czy można usunąć hak?
[90 b3 2.3 NG] Czy można usunąć hak?
Witam, jestem posiadaczem ślicznej 90tki z hakiem. Jednak chciałbym usunąć hak. Czy to dużo roboty z tym? Na pewno, jak usunę hak, będę musiał wprowadzać zmiany w dowodzie. Czy w ogóle ktoś taką rzecz już robił i by mógł coś powiedzieć na ten temat? Z góry dzięki, pozdrawiam.
ja w sedanie smigałem z adnotacja w dowodzie o tym ze istnieje hak a na aucie ani sladu po nim zadnych problemow nie było , wydaje mi sie ze gorzej wyglada syt. gdy masz hak na budzie a tego haka nie masz w dowodzie, wtedy jak najbardziej trza odstac swoje w urzedzie komunikacji <ok>wotaz pisze:będę musiał wprowadzać zmiany w dowodzie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Dobrze mieć wbity hak w dowód nawet jeśli go fizycznie nie ma na samochodzie bo przy odsprzedaży może to być atut. Oczywiście są tacy którzy twierdzą że auta z hakiem są bardziej styrane.
Gdybyś się pozbył wpisu to gdybyś zechciał go spowrotem wrzucić to musiałbyś płacić na przegląd aby wbić w dowód.
Gdybyś się pozbył wpisu to gdybyś zechciał go spowrotem wrzucić to musiałbyś płacić na przegląd aby wbić w dowód.