SUBWOOFER do Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
mam u siebie 6 glosnikow- 4 pasywne, 2 aktywne!! Brakuje mi przodu-podejrzewam ze sa tam standardowe nokie:( nie mam mozliwosci wlozenia taschakow w przednie drzwi - bo ponoc mam tapicerke drzwi w lepszym wykonaniu i z tego co czytalem na forum to nie ma takich taschakow...bo to byloby najlepsze rozwianie. pytanie:co tam wstawic?? moze te helixy??ale dwu drozne czy jaK??
wyglada to mniej wiecej tak jak ponizej na zdjeciach:AUDI_A6 pisze:Gdzie ty masz włożone 6 głośników? 4 w półkę i dwa w tylne drzwi? na przód można ostatecznie wsadzić zestaw dwudrożny, ale to zależy jakie masz inne głośniki i czy potrzebujesz jeszcze wysokich tonów. Bo jeśli nie to na przód można dać woofer w wielkości 10cm.A jaki to napisz ile masz kasy
chcialem wymienic przednie glosniki w podszybiu!! wiec jakies propozycje??budzet nieduzy;/ 200zl
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
W przedni boczek możesz wsadzić nawet 16stkę robią otwór na taki głośnik. Ktoś z forum miał tak właśnie zamocowane i mówił ze łądnie mu to gra bez żadnych drgań itp. W sumie to nie był zły pomysł.
Ostatecznie jak ta opcja ci się nie spodoba to wsadź w deskę dwudrożne głośniki to będziesz miał dobrą scenę z przodu wysoko tonową. JA bym tam wsadził dziesiateczki Hertza https://ssl.allegro.pl/item216791829_he ... szawa.html .Słyszałem je grają naprawdę ładnie. A budżet Ci na to pozwala więc możesz sobie takie sprawić.
Ostatecznie jak ta opcja ci się nie spodoba to wsadź w deskę dwudrożne głośniki to będziesz miał dobrą scenę z przodu wysoko tonową. JA bym tam wsadził dziesiateczki Hertza https://ssl.allegro.pl/item216791829_he ... szawa.html .Słyszałem je grają naprawdę ładnie. A budżet Ci na to pozwala więc możesz sobie takie sprawić.
[wszystkie] tuba w sedanie ?
kolega zastanawia się nad montażem soobofera w b3 (w bagażniku) - jednak nie wiemy czy będzie to miało oczekiwany skutek , bo jeszcze nie spotkaliśmy się z takim rozwiązaniem <osohozi>