Zobligowałem się mojemu pewnemu koledze pomóc (który nie posiada internetu) stąd nie może napisać w swoim imieniu i o to moje wypociny.
Kumpel jeździ Audi 80 B3 w wersji coupé, i zapytał się mnie ostatnio o takie coś jak elektryczne szyby TYLNE do kupejki właśnie. Ja mu odparłem, że z tego co wiem i się orientuje to w Coupe nie było nigdy seryjnie takich bajerów, ale kolega silnie nalegał abym to sprawdził, bo gdzieś tam słyszał, że jednak jest coś takiego.
Wyszłem na palanta a myślałem, że coś o 80 wiem;P
Człowiek uczy się całe życie...
I teraz... Mam takie pytania przewertowałem archiwum i znalazłem to czego szukałem w sumie - forumowicz "Ivo" posiada/ł właśnie tak ładnie wyposażoną 20V. Skąd zdobyć te części mam na myśli kompletną regulację tylnych szyb siłowniki, linki i to co poniżej
Do tego dochodzi szklany dach oczywiście z elektryką, fotele, które z kompletną elektryką (na allegro owszem są ale bez) i za około 1000zł i całą resztę dodatkowego oświetlenia wewnątrz pojazdu.
Czy ceny tych elementów są z kosmosu? Gdzie to szukać (szroty, pytać na giełdach), bo raczej tego rodzaju "equipment" wydaje mi się, że jest ciężki do dostania, ale może znów mi się "wydaje" i się myle.
P.S Nigdy bym nie pomyślałem, że stare coupejki są tak bogato wyposażone. Najbardziej zszokowało mnie to, że czasem S2-ki nie są tak bogato wybajerzone a to przecież topowy i najmocniejszy model jeśli chodzi o Coupé.
I ostatnie pytanko czy ta wersja S2 na filmiku (na linku poniżej) posiada oryginalne siedzenia czy to tylko na UK rynek były takie egzemplarze. Coś dużo tłoczeń posiada, fotele wyglądają jak od S4 C4?
Dziękuje za info.
Europejska wersja?
Wersja UK?
Siedzenia RS2 w S2 (ciekawe czemu RS2 ma opuszcznie podparcia jak w wersjach coupe)
Siedzenia C4 S4