[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Panowie autko bylo profesjonalnie przygotowane do sprzedazy uszkodzony termostat tak ze samochod nieosiagał temepratury pracy prawdopodobnie wlane kilka motodoktorkow do silnika problemy ujawnily sie po zmianie oleju
Nikt niekupował kota w worku samochód jest w stanie idealnym pracował idealnie bez najmniejszych szarpnięć cóż..... braciak ma obecnie A4 jakby z lini produkcyjnej tylko kupic od niego silnik nówka....
Nikt niekupował kota w worku samochód jest w stanie idealnym pracował idealnie bez najmniejszych szarpnięć cóż..... braciak ma obecnie A4 jakby z lini produkcyjnej tylko kupic od niego silnik nówka....
-
- Forum Audi 80
dziękuje wszystkim wydaje mi się ze spoty kilku modeli sa trafionym kierunkiem
Tak sobie dziś myślałem ze może fajnie by było próbować stworzyć coś u nas w Toruniu na podobe M power club
czyli coś co będzie zrzeszało ogólnie fanów marki fajnie jest się spotkać i pooglądać inne audiczki co wy na to.
Jakaś oficjalna nazwa
Większe spotkania
Tak sobie dziś myślałem ze może fajnie by było próbować stworzyć coś u nas w Toruniu na podobe M power club
czyli coś co będzie zrzeszało ogólnie fanów marki fajnie jest się spotkać i pooglądać inne audiczki co wy na to.
Jakaś oficjalna nazwa
Większe spotkania
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: