Nic Ci się nie ukręci.
Śrub to się na siłę nie odkręca, kup sobie jakiś penetrant, np. "Caramba" (WD to słabizna), dobry klucz i z wyczuciem, a jak nie idzie to popukać i od nowa, z wyczuciem
[b3/ru 1.8 ] Zdekompletowany filt powietrza Szlam w filtrze
witam własnie zmieniłem termostat i pojawił sie pewien problem mianowicie gdy wyjoołem stary termostat miał on nawiercone dziurki pewnie przez jakiegoś mechanika mój mechanik powiedział ze peweni samochód miał problemy z grzaniem i tak ktos zrobił.
Po załozeniu nowego termotatu i opowietrzeniu temperatura trzyma blisko 90 stopni i moje pytanie jest czy silnik czaami nie ma zaduzej temp co dziwne że gdy wjade do miasta to potrafi sie czasami 2 razy właczyc wentylator mój mechanik stawia na pompe a wy co o tym sądzicie? dołanczam foto temp.
Po załozeniu nowego termotatu i opowietrzeniu temperatura trzyma blisko 90 stopni i moje pytanie jest czy silnik czaami nie ma zaduzej temp co dziwne że gdy wjade do miasta to potrafi sie czasami 2 razy właczyc wentylator mój mechanik stawia na pompe a wy co o tym sądzicie? dołanczam foto temp.
- damianek1234561
- Forum Audi 80
tak ma być koledzy mechanik sugerował się po odpowietrzeniu że pompa nie domaga ponieważ waz przelewowy ten cienki co wraca do zbiornika niby daje pod małym ciśnieniem i jest zaledwie letni gdzie reszta jest gorąca dodam ż epłukałem cały układ parę miesięcy temu takze jest drożny czyli ta temp jest właściwa?
- damianek1234561
- Forum Audi 80