[all] Gadzet - Lambo Doors - opinie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mi się to nie podoba, do Audi Coupe fajnie by mogły wyglądać drzwi typu Gullwing, takie jak miał DeLorean, one są wbrew pozorom bardzo praktyczne, bo aby się otworzyć wymagają raptem 30 cm przestrzeni w bok, a w góre też za wiele miejsca nie zajmują. Nie wiem, czy da się to zrobić w Coupecie, skoro ona nie ma ramek, ale jakby się udało, to na pewno wyglądałoby to świetnie
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Musialbys z coupe zrobic targe czyli ingerencja w dach, co wiaze sie ze wzmocnieniem calej budy, co wiaze sie z kosztami co robi sie nieoplacalne i malo estetyczne...Lambo doors - ja bym sie nie pokusil nawet za doplata ze strony montazysty :mrgreen:pawelrybak15 pisze:Mi się to nie podoba, do Audi Coupe fajnie by mogły wyglądać drzwi typu Gullwing, takie jak miał DeLorean, one są wbrew pozorom bardzo praktyczne, bo aby się otworzyć wymagają raptem 30 cm przestrzeni w bok, a w góre też za wiele miejsca nie zajmują. Nie wiem, czy da się to zrobić w Coupecie, skoro ona nie ma ramek, ale jakby się udało, to na pewno wyglądałoby to świetnie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
jednak mi się już lambo dorsy nie podobają, ostatnio kumpel robił crx właśnie z takim czymś fajnie może to wygląda z daleka i jak by nie było lans... ale jednak jest to taka wiocha mając coś takiego, strasznie to wszystko luźne to jakieś(a było to montowane w jakiejś super firmie tuningowej) wogóle kupa na całego, ogólnie masakra
kurcze, ja myślę, że tu się coś rozjechało lambo dorsy zakłada się gdy auto siedzi tak nisko, że drzwi mogą nie przejść nad krawężnikiem. Jest to możliwe w samochodach o bardzo niskim progu. W audi próg jest taki wysoki że czego by nie wyrzeźbić nigdy nie będzie pasować. Też się niedawno nad tym zastanawiałem właściwie ale zdjęcia zapodane przez [b]durana[/b] rozwiało wszelkie moje wątpliwości. Poza tym w cabrio lepiej chyba pomyśleć nad jakąś zmianą w środku, tak, żeby dało się wskakiwać do samochodu bez chodzenia po fotelach... jakiś dżojtik zamiast kiery abo co <ok>
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mowa o Lambo, czy Gullwing doors ?reyna44 pisze:Lepiej bym tego nie określił <ok>UFOtm pisze:Musialbys z coupe zrobic targe czyli ingerencja w dach, co wiaze sie ze wzmocnieniem calej budy, co wiaze sie z kosztami co robi sie nieoplacalne i malo estetyczne...Lambo doors - ja bym sie nie pokusil nawet za doplata ze strony montazysty
Obydwu. Porażka po całości nigdy to nie będzie ani lambo ani Mercedes SL.pawelrybak15 pisze:Mowa o Lambo, czy Gullwing doors ?reyna44 pisze:Lepiej bym tego nie określił <ok>UFOtm pisze:Musialbys z coupe zrobic targe czyli ingerencja w dach, co wiaze sie ze wzmocnieniem calej budy, co wiaze sie z kosztami co robi sie nieoplacalne i malo estetyczne...Lambo doors - ja bym sie nie pokusil nawet za doplata ze strony montazysty
Jakich by nie zrobić jest to profanacja.