[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
pozwolę sobie rozdzielić obowiązki, wszyscy piszą kiedy im pasuje( taki normalny tydzień żeby stałą date ustalić...) wybierze się tą datę i godzine którą większość ma wolne, później ustali czy co tydzień czy co dwa czy co miesiąc...
damjaan jak z tymi z innych forów?:>
Błagam tylko teraz na pewno i żwawo:D
A właśnie
mnie pasuje cały tydzień po 15 po za niedzielą, wtedy po 17...
damjaan jak z tymi z innych forów?:>
Błagam tylko teraz na pewno i żwawo:D
A właśnie
mnie pasuje cały tydzień po 15 po za niedzielą, wtedy po 17...
słuszna uwaga, z tym że jest małe ale, w weekend wszyscy się relaksują i już zazwyczaj mają zaplanowane relaksy, a w tygodniu tak czy siak sie jest mieście iiii najważniejsze że w tygodniu kilka chwil relaksu jest jak znalazł na poprawę humoru żeby przetrwać dalszą część ...
więc jak wtorek czy weekend??:>
więc jak wtorek czy weekend??:>
Wątpię żeby chopy sie zdecydowali na piątek... no ale jak coś dam ci znać na PW, o ile nie zapomnę...
jak widać precyzyjnie można wiec śmiało walcie komu kiedy pasuje bo jak na razie arteriusz sie udziela i ja a reszta czeka na dar z nieba...RUCHU KLUCHY !
Z tego co widzę to jutro nie wyjdzie wiec sobota?! albo piątek to będzie jednego kolegę więcej.
Zaraz będę zły i skrzyczę każdego aż kapcie pospadają...
jak widać precyzyjnie można wiec śmiało walcie komu kiedy pasuje bo jak na razie arteriusz sie udziela i ja a reszta czeka na dar z nieba...RUCHU KLUCHY !
Z tego co widzę to jutro nie wyjdzie wiec sobota?! albo piątek to będzie jednego kolegę więcej.
Zaraz będę zły i skrzyczę każdego aż kapcie pospadają...
to trzeba zacząć zbierać ludzi na sobotę bo jak na razie to kiepsko to widzę...
[ Dodano: 2010-11-18, 22:04 ]
ostatni raz zadręczam ludzi na PW informując co i jak każdy uczestnik tematu dostał wiadomość o spocie w spobote miejsce "AGATA meble ko mazowii" godzina do ustalenia i z zaproszeniem do uczestnictwa w temacie:)
[ Dodano: 2010-11-18, 22:04 ]
ostatni raz zadręczam ludzi na PW informując co i jak każdy uczestnik tematu dostał wiadomość o spocie w spobote miejsce "AGATA meble ko mazowii" godzina do ustalenia i z zaproszeniem do uczestnictwa w temacie:)