[B4 1.9tD aaz] Problem z licznikiem
[B4 1.9tD aaz] Problem z licznikiem
witam mam taki problem ostatnio zaczął mi wariować licznik nie pokazuje stanu paliwa i temp
no nieraz jak mu odbije to się podniesie stan paliwa i razem z nim temperatura niewiem co to jest ??
i na dodatek nie pokazuje przejechanych kilometrów
pomocy :(
no nieraz jak mu odbije to się podniesie stan paliwa i razem z nim temperatura niewiem co to jest ??
i na dodatek nie pokazuje przejechanych kilometrów
pomocy :(
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
bardzo prawdopodobne ze zebatka musisz rozebrac caly zegar predkosciomierza byl temat dokladnie opisanyzfoto story jak to zrobic tez mialem podobny poblem z tym ze u mnie zebatki byly cale
Co do temp.cieczy i wskazan paliwa jak kolega wyzej napisal regulator napiecia zarna kostka z trzema nozkami przykrecona srubka mozliwe ze nie łączy lub zdechl regulator
Co do temp.cieczy i wskazan paliwa jak kolega wyzej napisal regulator napiecia zarna kostka z trzema nozkami przykrecona srubka mozliwe ze nie łączy lub zdechl regulator
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
To jest standardowa usterka zegarów Audi 80. A z tym wlutowaniem to pewnie chodzi o to, żeby wyrzucić ten niebieski element i wlutować bezpośrednio w płytę.jacon51 pisze:no wyczyściłem styki tak na szybko tylko poskrobałem ale jucz jest lepiej a jak kolego je wlutować skoro je się wkłada do środka ??