Kolczat pisze:Słonik napisał/a:
W trakcie głosowania na samochód miesiąca zabrania się agitacji ( namawiania ) !
rozumiem ze namawiania do glosowania na tego ktory agituje? sprecyzujcie ta wypowiedz bo jest wzglednie domyslna a tak nie powinno byc ;p
Agitacja to namawianie na oddanie glosu na konkretnego kandydata czesto spotykane w parze z przekupstwem np nie wolno ci pisac ze chlopaki oddajcie na mnie glos prosze was bardzo bo ja mam najladniejsze cabrio a jak oddacie to macie po browarze(na GG, PW rowniez) jak sie dowiem to lecisz :mrgreen:
Na forum wklejamy wyłącznie miniaturki, zabrania się wrzucania pełnego zdjęcia do wątku. Nie więcej niż 10 zdjęć.
ja tego nie kapcze to wrzucamy w konkurs 10 zdjec? nie bo wczesniej pisaliscie o jednym... w temacie nie wiecej niz 10? tez nie bo tam nie ma ograniczonej ilosci zdjec... wytlumaczcie mi ten punkt pany bo nie kapcze...
Nie, tu chodzi o pierwszy post w dziale
Nasze Audi... sam tego do konca nie czaje trzeba to poprawic..
zamieszczenie w dziale Moje Audi 80 tematu w którym w pierwszym poście będą zawarte:
troche mi to zburzy moj pierwszy post ;p a jak bedzie czcionka 1dynka na samym dole to sie bedzie liczyc? bo te informacje ktore wymagacie w temacie o moim audi mam czesc w opisie nicka, a czesc w temacie wiec usze to dublowac?
Tak musisz to dublowac, niektorzy nie maja wypelnionego dokladnie profilu a zasady sa takie same dla wszystkich.