Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

---80tka MiesiacA - ReaktywacjA---

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 21 lis 2010, 18:16

Słonik pisze:W trakcie głosowania na samochód miesiąca zabrania się agitacji ( namawiania ) !
rozumiem ze namawiania do glosowania na tego ktory agituje? sprecyzujcie ta wypowiedz bo jest wzglednie domyslna a tak nie powinno byc ;p
Słonik pisze:Na forum wklejamy wyłącznie miniaturki, zabrania się wrzucania pełnego zdjęcia do wątku. Nie więcej niż 10 zdjęć.
ja tego nie kapcze to wrzucamy w konkurs 10 zdjec? nie bo wczesniej pisaliscie o jednym... w temacie nie wiecej niz 10? tez nie bo tam nie ma ograniczonej ilosci zdjec... wytlumaczcie mi ten punkt pany bo nie kapcze...
Słonik pisze:zamieszczenie w dziale Moje Audi 80 tematu w którym w pierwszym poście będą zawarte:
troche mi to zburzy moj pierwszy post ;p a jak bedzie czcionka 1dynka na samym dole to sie bedzie liczyc? bo te informacje ktore wymagacie w temacie o moim audi mam czesc w opisie nicka, a czesc w temacie wiec usze to dublowac?

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 lis 2010, 18:24

Kolczat pisze:Słonik napisał/a:
W trakcie głosowania na samochód miesiąca zabrania się agitacji ( namawiania ) !

rozumiem ze namawiania do glosowania na tego ktory agituje? sprecyzujcie ta wypowiedz bo jest wzglednie domyslna a tak nie powinno byc ;p
Agitacja to namawianie na oddanie glosu na konkretnego kandydata czesto spotykane w parze z przekupstwem np nie wolno ci pisac ze chlopaki oddajcie na mnie glos prosze was bardzo bo ja mam najladniejsze cabrio a jak oddacie to macie po browarze(na GG, PW rowniez) jak sie dowiem to lecisz :mrgreen:
Na forum wklejamy wyłącznie miniaturki, zabrania się wrzucania pełnego zdjęcia do wątku. Nie więcej niż 10 zdjęć.

ja tego nie kapcze to wrzucamy w konkurs 10 zdjec? nie bo wczesniej pisaliscie o jednym... w temacie nie wiecej niz 10? tez nie bo tam nie ma ograniczonej ilosci zdjec... wytlumaczcie mi ten punkt pany bo nie kapcze...
Nie, tu chodzi o pierwszy post w dziale Nasze Audi... sam tego do konca nie czaje trzeba to poprawic..
zamieszczenie w dziale Moje Audi 80 tematu w którym w pierwszym poście będą zawarte:

troche mi to zburzy moj pierwszy post ;p a jak bedzie czcionka 1dynka na samym dole to sie bedzie liczyc? bo te informacje ktore wymagacie w temacie o moim audi mam czesc w opisie nicka, a czesc w temacie wiec usze to dublowac?
Tak musisz to dublowac, niektorzy nie maja wypelnionego dokladnie profilu a zasady sa takie same dla wszystkich.

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 21 lis 2010, 18:26

Słonik pisze:jak sie dowiem to lecisz
a jakies procedury sadowe przeprowadzacie? bo moge zostac pomowiony przez konkurencje ;p hehehe
a co z ta czcionka rozmiaru 1? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 21 lis 2010, 18:28

Kolczat pisze:a co z ta czcionka rozmiaru 1? :mrgreen:
z tego co wiem to za duża chyba :roll:

:mrgreen:

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 21 lis 2010, 18:28

Słonik pisze:jak oddacie to macie po browarze

Jak coś to odemnie macie po 2 :mrgreen:

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 lis 2010, 18:34

jak sie dowiem to lecisz

a jakies procedury sadowe przeprowadzacie? bo moge zostac pomowiony przez konkurencje ;p hehehe
a co z ta czcionka rozmiaru 1?
Ma byc wyraznie, czytelnie oraz poprawnie gramatycznie i stylistycznie schludnie, jeszcze cos :?: Nie rob sobie jaj dobrze wiesz o co kaman.
MIODEK, <palma>

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 21 lis 2010, 18:36

Popieram pomysł, brakowało tego jak no tam tego.

Za rok będziemy mieli grrruby kalendarz o ile nie będzie
korupcji, grupy trzymającej władzę lub pochodnych od tego.

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 21 lis 2010, 18:37

Kolczat, Nie wiem po co te bezsensowne posty .. Tak jak napisał słonik,ma być czytelnie i poprawnie gramatycznie. Więc koniec spamu o rozmiarach czcionki.

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 21 lis 2010, 18:42

Słonik pisze:Sugestie i spostrzezenia mile widziane.
KoralB3 sie stusuje panie wielki mlody moderator!
ja tego nie robie zeby \se z was jaja robic tylko zeby wam pokazac gdzie ktos inny moze sie was uczepic, napisaliscie regulamin napociliscie sie cholernie bo to widac, ale rozumiem ze przy takim natluku slow mozna gdzies czegos nie dopelnic wiec pomagam wam i swiezym okiem to czytam i pokazuje luki w prawie, wiec nie spinac posladow i napiszcie w regulaminie to ze ma byc widoczne, ze nie wiem na poczatku pierwszego postu tematu, albo cos w tym stylu...

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 21 lis 2010, 18:44

Kolczat, z całym szacunkiem rozumiem wszystko, ale powiedz mi jedno
jak moderator nie odrobi lekcji i będzie miał bana na kompa to co wtedy z tematem?
:mrgreen:

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 21 lis 2010, 18:47

gornik, a co ja mam do tego? ja go nie wyralem na to stanowisko...

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 21 lis 2010, 18:48

gornik, Miodek miał moderatora i odrabiał lekcje, co prawda przez zajęciami, ale zawsze były <ok>

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 21 lis 2010, 18:52

No widzicie Panowie a ja jestem pilny uczeń i na bieżąco odrabiam lekcje <ok>

Ale chyba nie o tym jest temat :-P

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 21 lis 2010, 18:52

KoralB3 pisze:No widzicie Panowie a ja jestem pilny uczeń i na bieżąco odrabiam lekcje <ok>

Ale chyba nie o tym jest temat :-P

Więc po co go drążysz, Panie Moderatorze ? ;-)

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 lis 2010, 18:54

Kolczat ale ja nie mam pretensji ze wylapujesz bledy, nawet wg mne to bardzo dobrze i ciesze sie ze jest jakas inicjatywa ze strony forumowiczow w tworzeniu tego projektu. Tylko to troche chyba oczywiste ze nie czcionka jedynka na koncu postu ale w miare czytelnie gdzies w pierwszym poscie, nikt nie wymaga ze to ma byc pierwsza linijka pierwszego postu.

Trzeba bylo czytac forum i zglaszac chec zajecia sie tematem 80tki miesiaca to by ktos z was moze sie tym zajmowal i mial prze to kupe roboty po nocach ale jakos nie widzialem lasu rak(ani krzyzy :mrgreen: ).
Nie czepiajce sie mlodego jak bedzie mial bana na PC to sobie przez eraWAP wejdzie na forum i poradzi, wiek tu chyba ma najmniejsze znaczenie :?: Dupa was sciska czy jak, nas dwoch ma moda tylko na 80tke miesiaca wiec porty luzno tematów o aucie wam nie pousówamy <piwo>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”