a to to juz mysle we wlasnym zakresie... jezeli kimanko by bylo to wdk40%... zawsze mozna tez w audioli sie przekimac :mrgreen:kris_1987 pisze:jeszcze kwestia co chcielibyście pić ??
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
bo było na tyle rozjechane że i tak byś nie zobaczył w tym emblematu Zrobim nowe.Maszu pisze:ale nie widze tej foty emblematu
Ps
Elegancko pasi ten znaczek w dechę, później fotkę zrobię.
ATLAS, Maszu, przecież to forum motoryzacyjne i tu wszyscy są abstynentami.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 21:29 przez kacper85, łącznie zmieniany 2 razy.
ja tam lubie wódke jesli o to Wam chodzi :mrgreen:
[ Dodano: 2010-11-23, 19:34 ]
btw, wstawiali mi dzisiaj szybke i w ogole troche zamieszania... najpierw miala byc szyba 'nordglass' a okazalo sie ostatecznie ze jest pilkington, no ale chyba na lepsze wyszlo...
przyjezdzam odebrac auto i oczom swoim nie wierze :shock: tak spie@#rdolic roboty to sie bardziej nie dalo... :-x
uszczele dali taka jak chyba ku@#wa od autobusu w zwiazku z czym nakladki na slupki w kolorze karoserii odstaja jak chu!@#$j i pelnia teraz role wiatrolapow... strasznie chuczy, buczy i w ogole wrazenie jakbym mial caly czas szyber otwarty... tak powietrze zawirowuje ze ja pier!@#$dole... nie daruje typom... :evil: beda to poprawiac...
[ Dodano: 2010-11-23, 19:34 ]
btw, wstawiali mi dzisiaj szybke i w ogole troche zamieszania... najpierw miala byc szyba 'nordglass' a okazalo sie ostatecznie ze jest pilkington, no ale chyba na lepsze wyszlo...
przyjezdzam odebrac auto i oczom swoim nie wierze :shock: tak spie@#rdolic roboty to sie bardziej nie dalo... :-x
uszczele dali taka jak chyba ku@#wa od autobusu w zwiazku z czym nakladki na slupki w kolorze karoserii odstaja jak chu!@#$j i pelnia teraz role wiatrolapow... strasznie chuczy, buczy i w ogole wrazenie jakbym mial caly czas szyber otwarty... tak powietrze zawirowuje ze ja pier!@#$dole... nie daruje typom... :evil: beda to poprawiac...
wiem o tym dlatego napisalem ze wyszlo na lepszeATLAS pisze:Pilkington to o wiele lepsze szkło
ATLAS pisze:Ale poprawiać muszą, bo jak nie to bierz kija i naucz ich
jak cos to dam znac :mrgreen:kris_1987 pisze:ew mogę pomóc
[ Dodano: 2010-11-23, 19:58 ]
szybka jest z 2009 roku, bynajmniej tak wyczytalem z wpisu na szybie...chybo101 pisze:Ja stawiam na to że ich raczej nie po nitowali, albo po rozginali uszy w które się je wsuwa. Uszczelka szyby pasuje z A4 i jest duuuuuuzo tańsza niż fabryczna kto sprawdzał ten wie
Pytanie skąd wytrzasnąłeś szybę do Coupe czyżby zdążyli naprodukować ?
a z tymi uszami to moglo tak byc, amatorzy k@#rwa upierdzielili nity i odgieli uszy bo im sie uszczelka nie miescila... powiedzialem im od razu ze to bedzie poprawiane, ale po weekendzie zajade bo mi fura na weekend potrzebna...