[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
zeby bylo lepsiejsze swiatlo, w sumie i tak nie skorzystalismy bo zanim wyjechalismy spod Arkadii (o dotarciu na miejsce w komplecie nie wspominajac...) zdazylo sie juz konkretnie sciemnic <ok>Słonik pisze:A po co ktos przesunal dzisiaj na 13nasta :?:
foty ode mnie:
w tym miejscu wielkie ma u nas Kolega kris0181 ktoren uzyczyl mi byl aparatu do dzisiejszego focenia i krecenia. dzieki Dziadu :mrgreen:
jak Wam sie podobala miejscowka? mowie o Arkadii oczywiscie - co Wy na to zeby na kilka najblizszych zdarzen wlasnie tam przeniesc punkt zborny?
ja tam nie mam nic przeciwko, jestem jak najbardziej ZA tym miejscem :mrgreen:deejay.ftb pisze:jak Wam sie podobala miejscowka? mowie o Arkadii oczywiscie - co Wy na to zeby na kilka najblizszych zdarzen wlasnie tam przeniesc punkt zborny?
dzieki dj za foty, czekamy na filmiszcza no i na obiecana trackliste :roll:
Nie ma za co... Dziadu :mrgreen: Widze po fotach i opiniach ze jednak dobry zakup udało mi sie zrobic hyhyh, Tobie tez sie tu nalezy mega wielki krzyż zasłużonych w walce ku dobrej sprawie <mikolaj>deejay.ftb pisze:w tym miejscu wielkie ma u nas Kolega kris0181 ktoren uzyczyl mi byl aparatu do dzisiejszego focenia i krecenia. dzieki Dziadu :mrgreen:
Ja ze swojej strony zdjęcia wrzuce jutro. Imageshack już zdążył mnie zagotować więc na dziś sobie daje spokój z tym. Chyba że ktoś zna lepszy serwer do zdjęć. (choć już widze że mój aparat do tego krisa to do pięt nie dorasta. U mnie sama kasza.
Jak już będzie ustalone nowe miejsce i nowa godzina to zmienię tytuł tematu żeby było jasne.
Jak już będzie ustalone nowe miejsce i nowa godzina to zmienię tytuł tematu żeby było jasne.
zawsze mozesz zdjecia spakowac i wrzucic na serwer. www.4shared.com www.speedyshare.com www.zippyshare.com
do wyboru do koloru
w sumie to zalezy mi na focie mojej wersji logo klubu/forum :roll: wiec jakbys mogl Kacper mi je podeslac na PW bylbym wdzieczny
do wyboru do koloru
w sumie to zalezy mi na focie mojej wersji logo klubu/forum :roll: wiec jakbys mogl Kacper mi je podeslac na PW bylbym wdzieczny