Witam
Mam taki problem jest sytuacja tego typu że auto pali ale czasami ma takie zachcianki że nie odpala (rozrusznik kręci ) jest nowy akumulator , autem normalnie poruszam się i jak mocniej dodaje gazu to przerywa szarpie nim ale też nie zawsze ? stawiam na to ze gdzieś auto nie dostaje paliwa .
Ogólnie zauważyłem wczoraj że mam wyciek z prawej strony przy kole są 4 rurki (pytanie od czego one są )? Ma ktoś jakiś schemat do B4 CABRIO 1.8 20V ? jak wygląda schemat przewodów paliwowych ?
Tak jak wyżej proszę o jakiś schemat audi b4 cabrio z uwzględnieniem tych przewodów przy prawym tylnym kole ?
Filtr paliwa nie znajduje się przy prawym kole przypadkiem ?
[B4 ADR] CABRIO Problemy z odpalaniem czasami przerywa
a powiedz mi może masz jakiś schemat z etki jak wygląda ta cała instalacja co znajduje się przy kole i ogólnie jak biegnie ? Całkiem możliwe że jest to przewód odpowiedzialny za podanie paliwa na wtrysk stąd przy rozruchu problem i podczas jazdy .WOJTEK26 pisze:Wyglada ze faktycznie nie dostaje odpowiedniej dawki paliwa, filtr jest własnie przy prawym kole wiec sprawdz czy tam gdzies nie puszcza przewód.