Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ADR] CABRIO Problemy z odpalaniem czasami przerywa

Wszystko co tyczy się silników rzędowych czterocylindrowych.
Awatar użytkownika
wysio
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ADR] CABRIO Problemy z odpalaniem czasami przerywa

Post autor: wysio » 01 gru 2010, 08:04

Witam

Mam taki problem jest sytuacja tego typu że auto pali ale czasami ma takie zachcianki że nie odpala (rozrusznik kręci ) jest nowy akumulator , autem normalnie poruszam się i jak mocniej dodaje gazu to przerywa szarpie nim ale też nie zawsze ? stawiam na to ze gdzieś auto nie dostaje paliwa .

Ogólnie zauważyłem wczoraj że mam wyciek z prawej strony przy kole są 4 rurki (pytanie od czego one są )? Ma ktoś jakiś schemat do B4 CABRIO 1.8 20V ? jak wygląda schemat przewodów paliwowych ?

Tak jak wyżej proszę o jakiś schemat audi b4 cabrio z uwzględnieniem tych przewodów przy prawym tylnym kole ?

Filtr paliwa nie znajduje się przy prawym kole przypadkiem ?

WOJTEK26
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: WOJTEK26 » 01 gru 2010, 10:24

Wyglada ze faktycznie nie dostaje odpowiedniej dawki paliwa, filtr jest własnie przy prawym kole wiec sprawdz czy tam gdzies nie puszcza przewód.

Awatar użytkownika
wysio
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wysio » 01 gru 2010, 16:09

WOJTEK26 pisze:Wyglada ze faktycznie nie dostaje odpowiedniej dawki paliwa, filtr jest własnie przy prawym kole wiec sprawdz czy tam gdzies nie puszcza przewód.
a powiedz mi może masz jakiś schemat z etki jak wygląda ta cała instalacja co znajduje się przy kole i ogólnie jak biegnie ? Całkiem możliwe że jest to przewód odpowiedzialny za podanie paliwa na wtrysk stąd przy rozruchu problem i podczas jazdy .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki czterocylindrowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl