Audi Cabriolet 2.6 V6
Poniedziałek.. Szkolenie w pracy.. Kiedy zajeżdżam pod miejsce szkolenia wieje wiatr. Ledwo co pada, można powiedzieć, że nic. Czas szkolenia: start godz. 8.00. O 10.30 wychodzę na fajka..
![Obrazek]()
O 14.30 było iglo. Szkoda było mi robić zdjęcie na myśl, że muszę to sprzątnąć..
Panowie. Zaczynamy jałową dyskusję o hardtopie?
ps. zobaczcie jaki spojler na bagażniku :mrgreen:
O 14.30 było iglo. Szkoda było mi robić zdjęcie na myśl, że muszę to sprzątnąć..

jak masz 4000zl to spokojnie hardtopa zakupisz ;]quick pisze:Poniedziałek.. Szkolenie w pracy.. Kiedy zajeżdżam pod miejsce szkolenia wieje wiatr. Ledwo co pada, można powiedzieć, że nic. Czas szkolenia: start godz. 8.00. O 10.30 wychodzę na fajka..
Obrazek
Hardtop za 4000 zł. odpada
Póki co, prowadzę politykę "function over fashion" i bawię się.. w stan niemal nienaganno-idealny pod względem technicznym auta niż wygląd. Fakt.. US/JAPAN kusi. Albo RH ZW1 9,5+8,5 w stanie fabrycznym po gruntownej renowacji.. Niedługo dostanę listę co było dokładnie robione ale z tego co pamiętam to:
- nowe sprzęgło (więc przy poprzednich wymianach można powiedzieć, że przebieg startuje od nowa),
- maglownica (używka ale podobno w bardzo dobrym stanie.. Okaże się..),
- uszczelniacz wału korbowego (kapało..)
- i.. coś jeszcze czego nie pamiętam.
Czekam jeszcze na wymianę chłodnicy i przewodów wodnych. No ale to już jestem z kimś w kontakcie z forum..

- nowe sprzęgło (więc przy poprzednich wymianach można powiedzieć, że przebieg startuje od nowa),
- maglownica (używka ale podobno w bardzo dobrym stanie.. Okaże się..),
- uszczelniacz wału korbowego (kapało..)
- i.. coś jeszcze czego nie pamiętam.
Czekam jeszcze na wymianę chłodnicy i przewodów wodnych. No ale to już jestem z kimś w kontakcie z forum..