[B4 Cabrio] problem z holowaniem
[B4 Cabrio] problem z holowaniem
witam, mam pytanie, poniewaz ostatnio potrzebowalem holowac moje Audi 80 Cabrio i niestety nie znalazlem z przodu haka do holowania, zapewne powinien byc wkrecany jak to w niemieckich samochodach bywa, ale niestety nie znalazlem nawet sladu miejsca gdzie mozna taki hak wkrecic a juz o haku nie wspomne... czy zatem mozliwe jest to ze Audi 80 w wersji cabrio nie nadaje sie do bycia holowanym?
Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 14:13 przez Kamilonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re: problem z holowaniem
A Patrzyłeś pod kratką zderzaka od strony pasażera ?Kamilonzo pisze:witam, mam pytanie, poniewaz ostatnio potrzebowalem holowac moje Audi 80 Cabrio i niestety nie znalazlem z przodu haka do holowania, zapewne powinien byc wkrecany jak to w niemieckich samochodach bywa, ale niestety nie znalazlem nawet sladu miejsca gdzie mozna taki hak wkrecic a juz o haku nie wspomne... czy zatem mozliwe jest to ze Audi 80 w wersji cabrio nie nadaje sie do bycia holowanym?
Podepnę się pod temat..
Mam zderzaki z wersji USA. Z przodu nie ma haka, jest gwint do wkręcenia śruby.
Niestety śruby nie posiadam , a gwint jest trudny do dopasowania ( wygląda na drobnozwojowy ) . Czy ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał? gdzie taki hak mogę dostać?
na allegro znalazłem jedynie to:
http://allegro.pl/hak-ucho-uchwyt-holow ... 43137.html
Mam zderzaki z wersji USA. Z przodu nie ma haka, jest gwint do wkręcenia śruby.
Niestety śruby nie posiadam , a gwint jest trudny do dopasowania ( wygląda na drobnozwojowy ) . Czy ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał? gdzie taki hak mogę dostać?
na allegro znalazłem jedynie to:
http://allegro.pl/hak-ucho-uchwyt-holow ... 43137.html
- czorny125p
- Forum Audi 80