[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
szczegolnie ja, pod prad :mrgreen:benjy2 pisze:Już myślałem ze policja przyjedzie i mandaty dostaniemy za brawurową jazde na rondzie hehe
popieram!!! kamerka w aucie i POM - powolny objazd miasta <ok> bedzie do promo... :mrgreen:DeS pisze:Swoją drogą można by coś pomyśleć o takim spocie wieczorno popołudniowym w terenie.
a co do daty, to dla mnie wsio jedno... moge rownie dobrze 2 jak i 9 stycznia <ok>
swoja droga DJ jak znajdziesz chwile to daj znac to na spokojnie sie ustawimy i przerzucimy pliki :mrgreen: to i moze jakies :roll:
w piasecznie stoi identczne cabrio... i to sporo czasu... bez wlepy... przejade dzis tamtedy jak bd wracal z pracy i zobacze czy to te same co na focie :mrgreen:
edit:
to jednak nie ta... ale okolica bardzo podobna kolor fury tez ten sam :mrgreen:
edit:
to jednak nie ta... ale okolica bardzo podobna kolor fury tez ten sam :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 22 gru 2010, 22:17 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
:shock: ze tak powiem, nie wpierdzielam sie w parade glownemu kamerownikowiATLAS pisze:Kiedy ktoś wstawi jakiś filmik ze spotu? DJ? Maszu?
a bralem materialy bo klece filmiszcze na temat mojej Adelki :mrgreen:
apropo filmiku promo jak to ladnie ktos nazwal to mysle ze tego materialu jest jeszcze stanowczo za malo co prawda mozna dorzucic jakies foto z sesyjek ale wydaje mi sie ze tak czy siak malo tego... tak wiec Atlas, Kris, mobilizowac sie i stawiac sie na spotach bo caly czas jest krecony material.... <ok>
[ Dodano: 2010-12-24, 09:36 ]
Tak wiec Panowie, klubowicze, koledzy, chcialbym zyczyc przyjemnych i wesolych oraz pogodnych świąt, szczesliwego nowego roku, aby prrzyniosl nam wiele zmian na + , aby Pb byla tansza, aby drogi byly proste, bez dziur, aby nic sie nie psuło a sloneczko zawsze swiecilo :mrgreen:
tak wiec wesolych i udanego