[B3 All] otwarcie drzwi niemozliwe
[B3 All] otwarcie drzwi niemozliwe
witam wszystkich forumowiczow , mam pytanie , ostatnio jakis dzban wjechal mi w drzwi od kierowcy , nie moge ich otworzyc ani od zewnatrz ani od srodka ... jakies propozycje jak to zrobic?? chyba zostal uszkodzony mechanizm otwierania
Ostatnio zmieniony 19 gru 2010, 21:43 przez hehe___, łącznie zmieniany 1 raz.
nie , zamarznac nie zamarzly bo auto w garazu stoi
myslalem troche o tym ale nie wiem czy uda mi sie jakos od srodka dostac do tego drucika ktory otwiera drzwi , da sie jakos zdemontowAC klamke od srodka?
nie chcialbym tego na sile wyrywac za bardzo juz predzej fleksem bym wycinal dziure zeby sie dostac do mechanizmu otwierania
drzwi sie z centrala normalnie otwieraja i zamykaja
myslalem troche o tym ale nie wiem czy uda mi sie jakos od srodka dostac do tego drucika ktory otwiera drzwi , da sie jakos zdemontowAC klamke od srodka?
nie chcialbym tego na sile wyrywac za bardzo juz predzej fleksem bym wycinal dziure zeby sie dostac do mechanizmu otwierania
drzwi sie z centrala normalnie otwieraja i zamykaja
tak ciągniesz za klamkę w pozycji "otwórz" i jak czymś tam poświecisz to jest tam śrubka na śrubokręt * odkręcasz ją i sama klamka Ci wyjdzie. a jeżeli chodzi o wyłamywanie drzwi to chyba z dwojga złego wybrać już wyrwanie boczku, jak Ci się to uda będziesz miał dostęp do zamka i linek. Tylko w opcji zamkniętych drzwi niestety nie uda Ci się wykręcić zamka z drzwi.hehe___ pisze:da sie jakos zdemontowAC klamke od srodka?