Autko dostało koła zimowe na Speedlinach zakupione od Atlasa
Audi Cabriolet 2.6 V6
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
quick, poczytaj:quick pisze:co należy zrobić aby płyn lecący na szybę nie był w formie sikawki.. tylko "chmurki"? Żeby ładnie i praktycznie zraszało szybę
Dlatego że to dosyć uboga wersja i wiele części mam jeszcze do wymianyKolczat pisze:Bashek, czemu jeszcze nie zaprezentowales swojego cabrioletu?
quick za antenę dałem nie wiele bo 27zł ale wiele lepiej wygląda niż ta stara rozsuwana i przede wszystkim cieszy moje oko
Pany.. Właśnie.. Odwiedzającym mój wątek chciałbym życzyć zdrowia.. radości z życia.. bezawaryjności A80.. wspierania koncernu Durex.. oraz przemysłu alkoholowego.. uśmiechu na twarzy.. o takiego -> :mrgreen: .. wygranych w totka (na poziomie 4/5 trafień. 6 jest moje!).. No i żeby spełniły się Wasze wszystkie najskrytsze marzenia względem auta oraz życia prywatnego i zawodowego. Wasze zdrowie!
Moje propozycje zmian koloru felg:
![Obrazek]()
![Obrazek]()

Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 15:30 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
ATLAS, jeszcze raz: dzięki wielkie. Dałeś mi bardzo dokładny obraz tego jak to może wyglądać. Jak wpadniesz do Warszawy to uraczę Cię po staropolsku
Forum mi świadkiem. Tak w ogóle. Czy naklejka WHEEL WHORES była w czerwonym wydaniu? 
Zgadzam się z Wysiem. Czerwień fajnie komponuje się z tylnymi lampami. Do tego pasowałyby jeszcze czerwone kierunki. Róż także bardzo mi się podoba ale jest za odważny.
Czerń, także jest bardzo fajna ale (sądząc po tym zdjęciu) felga staje się mało widoczna.
Teraz wypadałoby nieco obniżyć auto na zdjęciu i dać mniejszą oponą :mrgreen:
Jeżeli przez zimę nie znajdę ciekawych alufelg to będzie zabawa w lakierowanie. Na pewno będę kupować nowe opony o mniejszym profilu, więc jeżeli nie wykorzystam ich na nowych kołach to na tych. Pytanie tylko czy opony o parametrach 205/40 będą pasować do kół 8J i 8,5/9,5?J Miałem nadzieję na zakup US/JAPAN ale widzę, że nie da rady, więc pobawię się z kółkami.
ps. mam na sprzedaż zimówki na stali 195/60 marki Dunlop
(bieżnik 5/6 mm.) Cena bardzo atrakcyjna.
Zgadzam się z Wysiem. Czerwień fajnie komponuje się z tylnymi lampami. Do tego pasowałyby jeszcze czerwone kierunki. Róż także bardzo mi się podoba ale jest za odważny.
Czerń, także jest bardzo fajna ale (sądząc po tym zdjęciu) felga staje się mało widoczna.
Teraz wypadałoby nieco obniżyć auto na zdjęciu i dać mniejszą oponą :mrgreen:
Jeżeli przez zimę nie znajdę ciekawych alufelg to będzie zabawa w lakierowanie. Na pewno będę kupować nowe opony o mniejszym profilu, więc jeżeli nie wykorzystam ich na nowych kołach to na tych. Pytanie tylko czy opony o parametrach 205/40 będą pasować do kół 8J i 8,5/9,5?J Miałem nadzieję na zakup US/JAPAN ale widzę, że nie da rady, więc pobawię się z kółkami.
ps. mam na sprzedaż zimówki na stali 195/60 marki Dunlop
Opony 205/40 oraz 215/40 bez problemu można użytkować na obecnych kołach a potem ew. przełożyć na większe?Kolczat pisze:do 9 cali 205/40, 9 cali i wyzej 215/40 dla bezpieczenstwa
diRkGTI, I agree with you. Previously I wrote that in my opion red is the best. Pink is nice too but too brave for me
Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 07:34 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.