[b4] Modyfikacje - obniżenie 40/40 60/40 80/60
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
:mrgreen: pomysl popieram ale niestety niepraktyczne, jak zarzucisz - 60 na tyl to bedziesz skrobal asfalt podwoziem... do tego musialbys dospawac dwie wzdluzne do osi auta katowniki zeby nie rozproc auta od spodu tak jak to kiedys zrobil moj znajomy z AKP...mial b4 2,8 v6 posadzone 60/60 i niestety iskry szly spod niego jak jechalismy na zlot do bydzi (pierwszy letni) :shock:
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
kolego zagadkami tu atakujesz, co za kola tam probujesz wsadzic, norma sawieszka to 60-40 max na sport amorach gwint juz mozesz ladowac jaki chcesz bo bedziesz mial regulacje, pamietaj tylko ze kazda regulacja to zmiana geometrii...pozdroMartivw pisze:Wiem ale kola jakie przyjda prawdopodobnie do niej "wymagaja" dosc sporego obnizenia!
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
[b3/b4] trochę niżej ..
Chciałem się was podpytać o jedną sprawę .. nie znam się zbytnio na tym dlatego chce zasięgnąć opinii tutaj . Na sezon chce założyć aluski do mojej audi ale wydaje mi się że będzie trochę wyglądała jak wóz drabiniasty dlatego chce dać jakiś zawias . Jakiś nieduży żeby tylko lekko zeszła na dół .. Czy -40 dało by rade ?
Ja ostatnio obniżyłem tylko dokładnie nie wiem o ile, bo niby zamawiałem -40mm, ale odnoszę wrażenie, że jest -60mm i napiszę, że wizualnie jest o niebo lepiej. Wczoraj założyłem też 15" felgi aluminiowe na przód oryginalne od B4 z oponą na niskim profilu i myślę, że nic więcej do szczęścia nie trzeba. Jutro podeśle zdjęcia, bo dzisiaj już trochę ciemno.
KoralB3, moze ten temat cos Ci podpowie https://audi80.pl/all-modyfikacje-ob ... vt2073.htm