[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
jako że dzisiaj była odwilż i śnieg w podwoziu potopniał to postanowiłem ponownie uzbroić Cabrio w osłonę pod silnik bo walała się za garażem pod śniegiem. Musiałem najpierw ją trochę doprowadzić do ładu, więc kilka nitów załatwiło sprawę. Montaż się powiódł więc teraz w brzuszek będzie jej ciepło a i w środku jakby nieco ciszej.
Jesli pytasz u mnie to zależy który od webasto zakończony jest na środku a główny oczywiscie za autem. Ale nie rozumiem tego pytania :roll:szuan pisze:DYZIO, wydech masz zakonczony na srodku, czy ZA autem?
Mimo wszystko rezonans przenoszony jest do wnetrza auta i nie mów mi że nie było żadnej różnicy w środku jak zmieniłeś na przelotowy <ok>
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Kolczat w sumie jak się już przybierzesz do tej osłony (przy dobrym jej stanie) to robota na 10 min. tylko z tymi chęciami różnie bywa.
Co do tłumika no oczywiście że jest głośniej, przecież tak miało być, ale fakt że docelowo rozglądam się za remusem bo mają fajniejsze brzmienie. Ulter ma nieco za małą puszkę i nie da się wydobyć takiego basu jak ja bym chciał, ale jest ok. A ciekawostka to to że jak złożę dach to jest ciszej niż jak dach jest zamknięty.
Co do tłumika no oczywiście że jest głośniej, przecież tak miało być, ale fakt że docelowo rozglądam się za remusem bo mają fajniejsze brzmienie. Ulter ma nieco za małą puszkę i nie da się wydobyć takiego basu jak ja bym chciał, ale jest ok. A ciekawostka to to że jak złożę dach to jest ciszej niż jak dach jest zamknięty.