Czy zderzak tylni z audi 80 b3 pasuje do audi 80 b4 ?
dzieki za odp.
[Audi 80 b3] czy zderzak tylni pasuje z b3 do b4?
Tak właśnie taki przeszczep i na pewno oba zderzaki były z B4 i chodziłem koło tego Audi kilka dni i przyglądałem się codziennie i jestem tego pewien, może uda mi się jakieś fotki zrobić jeśli jeszcze kiedyś je zobaczęmarcinGD pisze: Co masz na myśli stylizowane B3 na B4 ? Maska przód przeszczep od B4? i jesteś pewien kolego, że zderzak był od B4?
A zastanawiałem się nad zderzakiem z B3 do B4 bo z przodu mam zderzak jak w wersji competition i już mam dość tego zderzaka z tyłu i milion pomysłów przychodzi do głowy co z tym zrobić ale raczej żaden nie będzie trafiony
Jeżeli wstawiłbyś w tym wypadku zderzak z B3 do B4 i to po rzeźbie bo P&P jest wykluczone to dopiero by wyglądało jak pół ... wiadomo czego z za krzaka Jeżeli chcesz już zmieniać zderzak to upoluj taki od wersji Competition będziesz miał wtedy komplet, bądź jeżeli masz czas i pieniądze pobaw się ze zderzakiem od Cabrio czy Coupe jak to zrobił jeden z kolegów na forum.k3llys pisze:A zastanawiałem się nad zderzakiem z B3 do B4 bo z przodu mam zderzak jak w wersji competition i już mam dość tego zderzaka z tyłu i milion pomysłów przychodzi do głowy co z tym zrobić ale raczej żaden nie będzie trafiony
Kasy niestety brak więc Competition odpada a samodzielna próba utworzenia czegoś ze zderzaka Coupe nie wróży nic dobrego ... ale strasznie jestem ciekaw jak to wyszło naszemu koledze z forum może podasz link bo nie mogę nic znaleść ... w sumie zderzak i tak to dalsze plany teraz jeśli pogoda pozwoli to na weekend czeka mnie rozbieranie deski:D i wymiana nagrzewnicy bo się rozciekła :cry: a garażu brakmarcinGD pisze: Jeżeli chcesz już zmieniać zderzak to upoluj taki od wersji Competition będziesz miał wtedy komplet, bądź jeżeli masz czas i pieniądze pobaw się ze zderzakiem od Cabrio czy Coupe jak to zrobił jeden z kolegów na forum.
Proszę cię bardzo https://audi80.pl/80-b4-abk-project- ... t42455.htm