I to bym uznał za dobre podsumowanie.chybo101 pisze:I pamiętaj jak zrobisz tego swapa to bedziemy sie cieszyc razem z toba.
[Coupe typ 85]2.2 turbo MC EFI i 1.4 bara, 254KM i 409Nm.
Wkładaj, wkładaj bo w spotach się opuściłeś przez to, dawno Cię nie było. Miesiąc to nawet nie dużo, jakoś wytrzymasz bez autka. <ok>
Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 16:35 przez kacper85, łącznie zmieniany 1 raz.
To fakt że o swapie mówiłem i mówiłem, miało być nie wiadomo co itd. Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat i ja to rozumiem. Najważniejsze jest chyba teraz to że auto nareszcie doczekało się nowego silnika i już stoi w warsztacie. Mam nadzieję że nie obraziliście się na mniechybo101 pisze:Nie znamy się od wczoraj i dobrze wiesz jakie miałeś zapędy co do tamtej coupety i do tej.
Pamiętasz pewnie także o tym ze zaklepałem Ci do starej kupy 6A razem ze skrzynia :mrgreen: Oczywiście zlewka. Później pokazałeś ze masz zaklepanego MC-ka i nawet go zadatkowałeś, co jak się okazało później nieprawda.
Z pochwałami dla mechanika wstrzymamy się do wyjazdu z warsztatu. Znając Pawła to zrobi to profi. Nie odpierdala fuszerki . Niestety jako jeden z nielicznych mechaniorów
Co do Twoich wypowiedzi to jak już zostało napisane na innym forum "krowa , która dużo ryczy......"
Więc opisz całość jak już wyjedziesz.
MC z softem - miałem miałem. Oczywiście nie będziesz tam mieć gazu?? Jeśli jest inaczej to IMO bez sensu. Oczywiście rób jak uważasz , uważaj jak robisz.
Over and Out.
Co do Twoich wypowiedzi to jak już zostało napisane na innym forum "krowa , która dużo ryczy......"
Więc opisz całość jak już wyjedziesz.
MC z softem - miałem miałem. Oczywiście nie będziesz tam mieć gazu?? Jeśli jest inaczej to IMO bez sensu. Oczywiście rób jak uważasz , uważaj jak robisz.
Over and Out.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2011, 12:31 przez DRED, łącznie zmieniany 1 raz.
skoti
Łysy to jak pędzie podtlen czy nie?
skoti pisze:Aaaaaaaaaaaaaaaa :shock: to mi się podobaŁysy_18 pisze:...nowym roku inne serducho zagości pod maską :mrgreen: BLOS i tak przyda mi się w nowym serduchu.
skoti :mrgreen: Sam sobie zaprzeczasz :mrgreen:skoti pisze:No gdzie co Ty jak to tak b2 ,,klasyk'' z gazem wypluj te słowa :lol:
Łysy to jak pędzie podtlen czy nie?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Jak chcesz jeździć na co dzień oszczędnie to kup sobie auto z silnikiem 1.3 i wsadź tam gaz jeśli go lubisz. Drugie auto zrób już na MC i nie katuj go tym gównem w lotnej postaci.
Byłoby to dużo lepsze rozwiązanie niż podkręcanie auta by go zamulić gazem. DJ dobrze napisał połączenie ognia z wodą. Z czego woda(gaz) mimo wszystko zdusi ten żar z pod maski
Byłoby to dużo lepsze rozwiązanie niż podkręcanie auta by go zamulić gazem. DJ dobrze napisał połączenie ognia z wodą. Z czego woda(gaz) mimo wszystko zdusi ten żar z pod maski