[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
keczy, z tego co widzę śmigasz na oponach 215/40 ja poleciłbym Ci zmianę na 205/45 - będziesz niżej mógł opuścić autko i więcej schowasz pod błotnikiem... no i druga sprawa że jeśli będziesz miał te same rozmiary opon na felgach o takiej samej szerokości to naciąg będzie wyglądał tak samo no chyba że opony na przodzie i na tyle będą różnić się firmą.. wtedy naciąg będzie wyglądał troszkę inaczej.. a co do springów to na tył pewnie -40 jak będzie trzeba to możesz zrobić -50 ale co do przodu to ja już Ci nie powiem poza tym z tego co wiem różne firmy mają różne -60 gdzieś było o tym na forum..
Kolczat, Arturo997, Na wiosne planuje wlasnie 205/40 ew 205/45, na tyle moze zostac 215/40, te z tylu niezle sie naciagnely ale przod jest straszny Jak ktos ma takie 205 lub 195 na 40 profil to moge sie zamienic za moje rainsport 1
Edit: 195 stanowczo odpada, widzialem przed chwila i to jest przesada jesli sie chce jezdzic :shock:
Edit: 195 stanowczo odpada, widzialem przed chwila i to jest przesada jesli sie chce jezdzic :shock: