[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
witam am takie pytanie czy ktos od nas probowal zglebic niunke o wiecej niz 60mm bo mi chodzi po glowie np -100 (10cm) tylko mysle jaki profil oponki przy feldze 15" by byl ok i jak to wogule bedzie wygladalo..jakies zdjecie pogladowe czy cus.... bo domyslam sie ze z jazda to juz hardcore... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2010, 09:58 przez homer, łącznie zmieniany 1 raz.
do wyboru masz jedynie gwinta...
sam planuje kupić jeszcze w tym roku gwinta KW Variant 2, także z regulacją twardości
...::: kLIK:::...
to wtedy napisz jak sie sprawuje...
pozdrawiam
sam planuje kupić jeszcze w tym roku gwinta KW Variant 2, także z regulacją twardości
...::: kLIK:::...
to wtedy napisz jak sie sprawuje...
pozdrawiam
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
szczerze to wyglada mi to na wiecej niz -100 ale nie bede sie klucilzjawa pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zdjęcia poglądowe gleby w okolicach wlasnie -100 lub troche wiecej :mrgreen:
Jazda to bedzie istny horror i loteria co dzis urwiesz :mrgreen:
Jeśli chcesz niski profil opony to zapomnij o kołach 15`, minimum to 16` ale najlepiej 17`.
Jak zglebisz to daj foty!
Pozdro
wtepne pomiary od progu do po odjeciu -100mm do gleby zostanie mi ok 12-15cm wiec jeszcze kuuupa miejsca chyba ze mi sie cos myli :roll: a wtym auci c ty pokazujesz to jest raczej pneumatyka do polozenia brzucha na ziemi
Właśnie według moich informacji o tej B4 to jest gwint a nie air ride! :shock:homer pisze:szczerze to wyglada mi to na wiecej niz -100 ale nie bede sie klucil
wtepne pomiary od progu do po odjeciu -100mm do gleby zostanie mi ok 12-15cm wiec jeszcze kuuupa miejsca chyba ze mi sie cos myli a wtym auci c ty pokazujesz to jest raczej pneumatyka do polozenia brzucha na ziemi
Zrób pomiar miski i wydechu od ziemi a nie progów.
Ja jednak polecam -60 bo auto wygląda ładnie, a zarazem dobrze sie prowadzi, -100 i wiecej to tylko cierpienie dla wygladu :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: