[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
-
- Forum Audi 80
byś lepiej zmienił ten tylny zdezak i dodał listwe na błotnik, bo takie niedorubki raza w oczy okropnie.
osobiście mi sie te progi strasznie nie podobaja.
skoro piszecie o obnizaniu, tez ma jak kolega w swoim, veiteki od avanta tyl siedzi dosyć wysokawo i jest twardy jak diabli, przód błotnika równy z oponkami dodam ze na 14(teraz stalowych bo zima) i powiem ze takie obnizenie jest akceptowalne przy wyzszym profilu opony, jeździłem na róznych profilach od 2 cm na 14(malo wiele co tarło sie ze iskry szły) po profil 70 na bodajze 195, zwykle zimwki. Dopiero wtedy zaakceptowałem jazde. tak to bluźniłem jak opentany na drogowców i wszystko co za drogi odpowiedzialny dodam ze jeszcze po łudzkich drogach na tym jeżdze i jak miałem zapakowane cale ałto to na profilu 60 z przodu i z tylu zachaczylem podwozem o jakas cyngwajsik wystajacy z ziemi do blokowania brany jakieś 3-4 cm wysokości... ale i tak wole takie cos niz jezdzenie ałten na seryjnym zawieszeniu bo giba nim na wszystkie strony...
pozdrawiam
Ps.
w dłuższe trasy wygodniej mi na twardszym obnizonym niz latajacym seryjnym...
skoro piszecie o obnizaniu, tez ma jak kolega w swoim, veiteki od avanta tyl siedzi dosyć wysokawo i jest twardy jak diabli, przód błotnika równy z oponkami dodam ze na 14(teraz stalowych bo zima) i powiem ze takie obnizenie jest akceptowalne przy wyzszym profilu opony, jeździłem na róznych profilach od 2 cm na 14(malo wiele co tarło sie ze iskry szły) po profil 70 na bodajze 195, zwykle zimwki. Dopiero wtedy zaakceptowałem jazde. tak to bluźniłem jak opentany na drogowców i wszystko co za drogi odpowiedzialny dodam ze jeszcze po łudzkich drogach na tym jeżdze i jak miałem zapakowane cale ałto to na profilu 60 z przodu i z tylu zachaczylem podwozem o jakas cyngwajsik wystajacy z ziemi do blokowania brany jakieś 3-4 cm wysokości... ale i tak wole takie cos niz jezdzenie ałten na seryjnym zawieszeniu bo giba nim na wszystkie strony...
pozdrawiam
Ps.
w dłuższe trasy wygodniej mi na twardszym obnizonym niz latajacym seryjnym...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
właśnie... diabeł tkwi w szczegółachseba1025 pisze:byś lepiej zmienił ten tylny zdezak i dodał listwe na błotnik, bo takie niedorubki raza w oczy okropnie.
a gleba robie wrażenie, z tym że jednak troszkę twardo... ja z takim czymś poczekam aż drogowcy ogarną polskie drogi ... albo chociaż 20% dróg.. wtedy można położyć autko
[quote="seba1025"]byś lepiej zmienił ten tylny zdezak i dodał listwe na błotnik, bo takie niedorubki raza w oczy okropnie.
zderzaczek zrobiony a co do listewki to niestety nie mam i raczej tak szybko nie będę miał ponieważ nigdzie nie mogę znaleść :cry:
ps.za to z drugiej strony ładniej wygląda :mrgreen:
zderzaczek zrobiony a co do listewki to niestety nie mam i raczej tak szybko nie będę miał ponieważ nigdzie nie mogę znaleść :cry:
ps.za to z drugiej strony ładniej wygląda :mrgreen: