Tłumik środkowy zdaje się nisko siedzi...Arturo997 pisze:No i nie wiem jak tam w 1Z wygląda sprawa z wydechem i miską olejową...
[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
Dokładnie nisko, nisko ale coś sie wymyśli w tej kwesti a miska to też tak ooo
No ja aktualnie posiadam ciekawe 15 na 7,5' ale na 16 juz inny samochod a z tyłu nie chce -10, ma byc efekt klina
[ Dodano: 2010-12-10, 15:20 ]
A kolego co do felg to nie chce azev-ów tylko brock b2 lub dezent o tej samej stylistyce
No ja aktualnie posiadam ciekawe 15 na 7,5' ale na 16 juz inny samochod a z tyłu nie chce -10, ma byc efekt klina
[ Dodano: 2010-12-10, 15:20 ]
A kolego co do felg to nie chce azev-ów tylko brock b2 lub dezent o tej samej stylistyce
Witam wszystkich Mam pytanie jeżdże na zawiasie MTS-Technik -60/40,wraz z nadejściem zimy pojawiły się problemy-okropne dżwięki,może trochę przesadzam ale nie wiem czy to sprężyny czy też komplet zawiasu.Do tej pory z opinii które przeczytałem to rewelacja.Jednak u mnie ewidentnie coś nie gra.Może ma ktoś jakieś podpowiedzi lub spotkał się z czymś podobnym??!!zaznacze,może cena też gra role bo to nie Bilschtein czy weitec
https://audi80.pl/privmsg.htm?folder ... d&p=195611
https://audi80.pl/privmsg.htm?folder ... d&p=195611
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Adams80B4, znamy zestaw mts'a, jest to bardzo dobra alternatywa cenowa, ale niestety okreslenie
nie pomoga nam Ci pomoc... u mnie tez slychac rozne dzwieki jadac po zmarznietej mazi, ale to kwestia przyzwyczajenia... w dodatku u mnie trzeszczy cala decha i dach bo taki urok cabrio ze na taki wertepach cala buda pracje...Adams80B4 pisze:okropne dżwięki
a mozesz powtórzyc te dzwieki?? Oralnie, znaczy ustnie... <rotfl2>Adams80B4 pisze:wraz z nadejściem zimy pojawiły się problemy-okropne dżwięki
tak na serio, to okresl co to za rodzaj dzwików, skąd dochodza, metaliczne, czy głuche itd....
bo dla mnie "okropne dzwieki" w samochodzie to Doda, Feel.... :mrgreen:
w zimie czesto tak jest ze karoseria jest zmrozona, pracuje, trzeszczy ugina sie, podobnie z zawieszeniem...
Lucazzz odpowiem krótko to nie pojekiwania dody ani feela>
Na serio to dzwięki dochodzące z mc personów bank.zawieszenie jest prawie nowe jakieś 5 miechów.W lecie bez zarzótów,lecz im zimniej....najpierw były tłumione głuche odgłosy,teraz metaliczny chrupiący dżwięk jak by praca sprężyn,co słychać na nierównościach przy małych prędkościach taki rym.Wiem,że metal zmienia swoje własnosci pod wpływem temperatury!To moja pierwsza zima na tym zawieszeniu więc nie wiem czy to przejdzie z nadejście wiosny??!!To nie dżwięki karoseriji zaznaczam
Na serio to dzwięki dochodzące z mc personów bank.zawieszenie jest prawie nowe jakieś 5 miechów.W lecie bez zarzótów,lecz im zimniej....najpierw były tłumione głuche odgłosy,teraz metaliczny chrupiący dżwięk jak by praca sprężyn,co słychać na nierównościach przy małych prędkościach taki rym.Wiem,że metal zmienia swoje własnosci pod wpływem temperatury!To moja pierwsza zima na tym zawieszeniu więc nie wiem czy to przejdzie z nadejście wiosny??!!To nie dżwięki karoseriji zaznaczam