Audi Cabriolet 2.6 V6
Spoko, kolegom się pomaga moje ZW1 już zmieniły właściciela, będą na cabrioquick pisze:ATLAS, tak w ogóle to należy Ci się publiczne podziękowanie za pomoc w doborze kół i dystansów. Publiczne też sorry, że nie odezwałem się po smsie "Tak " ale byłem zarobiony masą spraw w pracy a potem wyleciało mi z głowy aby się odezwać i podziękować za cały twój wkład Co do dystansów to nie widzę innej możliwości
Kolczat, ja, maniekmac, bladawid (jeżeli jeszcze ma), anton (jeżeli jeszcze nie sprzedał auta), mikoPKK99, Tomiii, niedługo od ATLASa wypłyną i Harry71 miał tylko nie pamiętam czy to nie są te co ma teraz maniekmac. Sugeruję się forumową wyszukiwarką. Ktoś jeszcze?
Teraz opony. Pewnie Nankang ale to przy następnej pensji..
Tak na marginesie. Jakie tutaj są parametry kół i opon?
Obrazek
Co do tego pięknego cabrio, to po pierwsze nie są to felgi ZW1, tylko ZW4! Parametry:
RH ZW4 9x18 ET46 z oponami Hankook Ventus 225/35ZR18 rozstaw 5x112 dystans przód 30mm, tył 25mm. Gwint FK. Przednie błotniki zostały zrolowane i delikatnie wyciągnięte, dosłownie milimetr, lub dwa. Wymiata te cabrio...
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ATLAS, rozwaliłeś mnie:
:mrgreen:
A fakt cab wymiata na maksa :shock:
ATLAS pisze:Co do tego pięknego cabrio, to po pierwsze nie są to felgi ZW1, tylko ZW4! Parametry:
RH ZW4 9x18 ET46 z oponami Hankook Ventus 225/35ZR18 rozstaw 5x112 dystans przód 30mm, tył 25mm. Gwint FK. Przednie błotniki zostały zrolowane i delikatnie wyciągnięte, dosłownie milimetr, lub dwa.
:mrgreen:
A fakt cab wymiata na maksa :shock: